ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ


Ο Σύλλογος Τριών τέκνων Μεγαλόπολης Ο ΑΡΚΑΣ πραγματοποίησε
Παραδοσιακή μουσικοχορευτική εκδήλωση την ημέρα της 25ης Μαρτίου στο κέντρο Αρέθουσα στην Καρβουναρεϊκη Παναγία, με την συμμετοχή πολλών μελών και φίλων, δημιουργώντας πολύ κέφι, με ορχήστρα τα Παιδιά της Μεγαλόπολης και κλαρίνο τον Σ. Καννελάκη.
Το βίντεο από την εκδήλωση θα αναρτηθεί στο site www.sgttma.gr ( you tube ).
Κληρώθηκαν πολλά δώρα στους τυχερούς και ευχαριστούμε τα καταστήματα της Μεγαλόπολης που συνεργάστηκαν με το Σύλλογο, επίσης το φροντιστήριο Ορίζοντες για την ειδική οικονομική προσφορά.
Στην ενημέρωση των μελών που έγινε υπενθυμίσαμε την παρέμβαση στο νομοθετικό πλαίσιο για τις μεταγραφές στα πανεπιστήμια από την βουλευτή Μεσσηνίας κα. Γιαννακοπούλου Νάντια.
Επειδή τα οικονομικά των Τρίτεκνων οικογενειών δέχονται από την Τρόικα συνεχές πιέσεις θα θέλαμε να τους υπενθυμίσουμε ότι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ είναι μέρος της φύσης και είναι για να κατανοεί και όχι να κυριαρχεί.
Ο Σύλλογος θα ενημερώσει τα μέλη του για τις επόμενες δράσεις του σε έκτακτη γενική συνέλευση.








Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Σπάρτη Λακωνίας έφερε πιο κοντά τους Τρίτεκνους, δημιουργώντας νέα δυναμική για τους Τρίτεκνους της Λακωνίας και τους Τρίτεκνους της Πελοποννήσου.
Η θετική στάση της Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας απέναντι στα προβλήματα των Τριτέκνων, έδωσε την δυναμική που χρειαζόταν στο Δ.Σ. των Τριτέκνων Λακωνίας, για την επίλυση των αιτημάτων της περιοχής.
Οι Τρίτεκνοι της Λακωνίας θα παραβρίσκονται στην επόμενη συνάντηση της περιφέρειας Τριτέκνων, με θέσεις και απόψεις που θα γίνουν σεβαστές στο σώμα, και θα δώσουν την βοήθειά τους στις επόμενες αποφάσεις της περιφέρειας Τριτέκνων Πελοποννήσου.
Οι Τρίτεκνοι διεκδικούν ομαδικά και πάντα ενωμένοι την επίλυση του Δημογραφικού προβλήματος της Ελλάδας.

Ο πρόεδρος
Αποστολόπουλος Νικόλαος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης , είναι πλέον σε νέα σελίδα

kafeneio-megalopolis.gr