ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ!!


Πραγματοποιήθηκε η διαβούλευση  σήμερα στην Μεγαλόπολη για την συνδετήρια οδό.

Από τα 41 μέλη μόνο 18 ήταν παρόντα στο ξεκίνημα και από την μέση της κουβέντας και μετά έφτασαν με την βία τους 20.!!!
Οι υπόλοιποι που ήταν? δεν τους ενδιαφέρει η πόλη? Αν δεν τους νοιάζει να μην δήλωναν συμμετοχή.
Εισήγηση - ενημέρωση από τον Δήμαρχο για αρκετή ώρα , λογομαχίες, αλληλοκατηγορίες και τσακωμοί με τον Τσιριγώτη αλλά προτάσεις δεν ακούσαμε.

Σήμερα κατάλαβαν και οι πιο δύσπιστοι ότι όλα είναι αποφασισμένα από καιρό αλλά δυστυχώς δεν υλοποιούνται.

Προτάσεις μπήκαν μόνο από τα μέλη και τους απλούς κατοίκους και στην συντριπτική πλειοψηφία τους μίλαγαν για γρήγορη λύση και πιο εφικτή. να γίνει ο δρόμος στην πρώτη χάραξη στην οικοία Βασιλόπουλου.

Ο κύριος Δήμαρχος σε όλους απάνταγε ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει γιατί το Δημοτκό Συμβούλιο της πόλης έχει αποφασίσει διαφορετικά!!!

Τα περισσότερα μέλη έβαλαν το θέμα στην σωστή του διάσταση και έδειξαν μεγάλη υπευθυνότητα κάτι που από ότι φαίνεται λείπει από όλους τους δημοτικούς μας άρχοντες.
Τελικά στο κλείσιμο επιχείρησε ο Δήμαρχος να βάλει κάποιες προτάσεις για ψηφοφορία , αλλά αντέδρασε ένα μέλος το οποίο ανέφερε ότι δεν είναι δουλειά της επιτροπής αυτή αλλά του Δημοτικού Συμβουλίου.
Τότε εντελώς ξαφνικά ο Δήμαρχος έκλεισε την συνεδρίαση χωρίς την λήψη καμίας απόφασης.!!

Ενημέρωση 29-3  13.00

Η συγκρότηση της επιτροπής διαβούλευσης και η σχετική απόφαση δεν έχει αναρτηθεί εδώ και μήνες στο πρόγραμμα Διαύγεια με αποτέλεσμα ακόμα και σήμερα να μην γνωρίζει κανείς - ούτε και οι αντιπολιτεύσεις - ποιοί συμμετέχουν, πώς ορίστικαν , πώς κληρώθηκαν.

Χθές για πρώτη φορά  έγινε ενημέρωση στην Μεγαλόπολη για το συγκεκριμένο θέμα που να την γνωρίζουμε όλοι και να μπορούμε να παραβρεθούμε.

Ακούστηκε από τον Κύριο Δήμαρχο αρκετές φορές η φράση ότι υπάρχει μεγάλη παραπληροφόρηση για το θέμα. Το έλεγε και το ξαναέλεγε. Δεν μας είπε όμως κάτι συγκεκριμένο , απλά άφηνε μόνο εντυπώσεις και το κυριότερο δεν μας είπε ποιός φταίει γι αυτό.

Την στιγμή που ο ίδιος γνώριζε όλες τις λεπτομέρειες εδώ και 2 χρόνια και επέλεξε να τις συζητάει μόνο με λίγους και ποτέ δεν μπήκε στον κόπο να μιλήσει ξεκάθαρα - ούτε χθές τόλμησε να πεί καθαρά ποιά ακριβώς είναι η πρόταση του - τότε είναι φυσικό και ευνόητο να υπάρχει παραφιλολογία , λάθος ενημέρωση και πολλά κενά στην πόλη.

Είναι πλέον ξεκάθαρο σε όλους μας. Οι ευθύνες πολλές και σε πολλές κατευθύνσεις.
Τώρα δυστυχώς 15 χρόνια μετά ακόμα οι πολιτικοί μας προσπαθούν να ρίξει ο ένας τις ευθύνες στον άλλο και δεν κάνουν τίποτα για να ξεμπερδέψουν το κουβάρι. Αντίθετα με τις πράξεις τους το μπερδεύουν όλο και πιο πολύ.

Δεν τόλμησε ο κύριος Δήμαρχος χθές να μας πεί τις αλλαγές που θα φέρουν στο κυκλοφοριακό της πόλης και αφορούν την κατάληξη της συνδετηρίας οδού στην οδό Καβάφη και κατ επέκτασιν στο γήπεδο ποδοσφαίρου και τις γραμμές του τραίνου. Ακόμα και χθές ενώ γνωρίζει τα δεδομένα μας τα απέκρυψε και αυτό θα φανεί στην επόμενη συνεδρίαση της επιτροπής διαβούλευσης την επόμενη βδομάδα για το θέμα.

Κατά τα άλλα για όλα φταίει η παραπληροφόρηση  , φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από αυτόν.!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης , είναι πλέον σε νέα σελίδα

kafeneio-megalopolis.gr