H ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ Μ.Π.Ε. ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΤΗΡΙΑ ΟΔΟ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ 6 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ!!



Στις 3 Οκτωβρίου 2011 υπογράφηκε η τροποποίηση της Κ.Υ.Α. με αρ.απ.οικ.101860/1.3.2006 ) με την οποία τροποποιήθηκαν οι περιβαλλοντολογικοί όροι για την κατασκευή και λειτουργία της συνδετήριας οδού της μεγαλόπολης με την εθνική οδό.

Το υπουργείο ήταν υποχρεωμένο να στείλει τα σχετικά έγγραφα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου στην περιφερειακή ενότητα Αρκαδίας προκειμένου να κάνει την υποχρεωτική δημοσίευση για αν μπορούν να ενημερωθούν οι τυχόν θιγόμενοι πολίτες και να εκφράσουν μέσα σε συγκεκριμένα χρονικά όρια τις αντιρρήσεις τους η να ασκήσουν τα νομικά δικαιώματα τους.

Το συγκεκριμένο έγγραφο είχε αποσταλεί μερικές ημέρες μετά και στον Δήμο Μεγαλόπολης συνοδευόμενο από επείγον έγγραφο το οποίο έλεγε στον Δήμο να προχωρήσει σε τροποποίηση του σχεδίου πόλης .

Από τότε , το έγγραφο είχε κρυφτεί από τον Δήμο Μεγαλόπολης και παρουσιάστηκε μόλις χτές 28 Μαρτίου 2012 , 6 μήνες μετά κατά την ενημέρωση από τον Δήμαρχο , αφού πρώτα το είχαμε βρεί εγώ με την Γεωργία Δημητρακοπούλου και το είχαμε παρουσιάσει.

Το συγκεκριμένο έγγραφο το στείλαμε και στον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας κ. Γιαννακούρα ο οποίος βρήκε ότι έχει γίνει λάθος από το Υπουργείο και το έγγραφο δεν έφτασε ποτέ στο γραφείο του και δεν δημοσιεύτηκε ποτέ.

Τώρα η περιφερειακή ενότητα Αρκαδίας θα δημοσιεύει άμεσα το έγγραφο και έτσι όλα παίρνουν τον δρόμο τους.

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη την συνομιλία που έγινε σήμερα στον Μεγαλόπολη FM με τον κύριο Γιαννακούρα.


Διαβάστε την τροποποίηση... ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΜΠΕ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΤΗΡΙΑ ΟΔΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης , είναι πλέον σε νέα σελίδα

kafeneio-megalopolis.gr