ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΠΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ


Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης στην ιστορική εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ.

Αφορμή στάθηκε δημοσίευμα της εφημερίδας για την αγαπημένη τακτική της Δημοτικής Αρχής να δίνει συνέχεια πολλά έργα με την διαδικασία των ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ έργα και μάλιστα τα περισσότερα από αυτά εκτός της πόλης της Μεγαλόπολης.

Μάλιστα όσοι διαβάσετε το δημοσίευμα και την απάντηση του Δημάρχου , θα εκπλαγείτε από τα λόγια του και τις αγωνιώδεις προσπάθειες που κάνει να μας πείσει ότι όλα γίνονται καλώς!!

Ξέχασε γρήγορα ο κ. Μπούρας όλα όσα έχει προσφέρει η συγκεκριμένη εφημερίδα στην περιοχή, στα χωριά μας , στους Συλλόγους και σε πολλά άλλα , μακάρι να είχε κάνει το ίδιο και αυτός!

Δεν σεβάστηκε ο κ. Δήμαρχος ότι η εφημερίδα ενώνει την Μεγαλόπολη με όλη την ομογένεια, επίσης δεν του αρέσει που κάνει αυτό που πρέπει να γράφει αλήθειες!

Μόνο όσοι μιλάνε θετικά για την Δημοτική αρχή είναι σωστοί χριστιανοί και πατριώτες...όλοι οι υπόλοιποι να τους ρίξουμε στην πυρά!!

Κάποιος πρέπει να θυμίσει στον κ. Δήμαρχο ότι δυστυχώς έχει ξεπεράσει κατά πολύ πλέον , όλα όσα ο ίδιος κατηγορούσε τους αντιπάλους του. Αν βάλετε κάτω ένα προς ένα θα δείτε ότι πλέον η διαφορά είναι εμφανής !! Η μεγάλη υπόσχεση του ότι θα είναι Δήμαρχος όλως των κατοίκων έχει μετατραπεί σε ένα απίστευτο διαχωρισμό των δικών μας και των άλλων!!

Κάποιος επίσης πρέπει να συμβουλέψει τον κ. Δήμαρχο ότι είναι καθήκον του και υποχρέωση του να δίνει σαφείς και ειλικρινές απαντήσεις στα ερωτήματα και την κριτική που του ασκείται.

Αν δεν αντέχουν ορισμένοι την κριτική ας μην  επέλεγαν να εκτεθούν και να καθόντουσαν σπίτι τους. Από την στιγμή που ζήτησαν την ψήφο του κόσμου είναι υποχρεωμένοι να την τιμήσουν !!

Θα σας παρακαλέσω να αναζητήσετε την  εφημερίδα και να διαβάσετε προσεκτικά την  απάντηση του Δημάρχου. Για να δείτε με ποιες λέξεις και με ποιες εκφράσεις απαντάει στην κριτική και να καταλάβετε και οι ίδιοι ότι πλέον έχει χαθεί η ψυχραιμία στο Δημοτικό Μέγαρο.!!!

Υπομονή κύριε Δήμαρχε... έχουμε ακόμα 15 μήνες περίπου για να ολοκληρώσετε 8 χρόνια στην καρέκλα σας και να μας παραδώσετε το μέγα έργο σας που παρακαλάγατε προεκλογικά τον λαό σας να σας δώσει μια δεύτερη ευκαιρία !!!

Δείτε παρακάτω την απάντηση...

Απάντηση Δημάρχου στα ΝΕΑ της ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ 

1 σχόλιο:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης , είναι πλέον σε νέα σελίδα

kafeneio-megalopolis.gr