ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ¨ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ¨ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΤΗΡΙΑ ΟΔΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ



Πέρασε και το καλοκαίρι και ήρθε ο καιρός να επανέλθουμε στο σοβαρό θέμα της κατασκευής της συνδετήριας οδού της Μεγαλόπολης με την νέα εθνική οδό.

Από τις 6 Απριλίου που έγινε το Δημοτικό Συμβούλιο και αποφάσισε να γίνει μελέτη για το πως θα είναι ο κόμβος στο επίμαχο σημείο ( βλέπετε σχετική ανάρτηση....  http://kafeneio-megalopolis.blogspot.gr/2012/05/blog-post_15.html ), έχουν περάσει μέχρι σήμερα 5 ολόκληροι μήνες χωρίς να υπάρχει καμία ενημέρωση και καμιά κουβέντα δεν έχει ακουστεί για το θέμα!!

Η μελέτη κανείς δεν γνωρίζει αν έχει γίνει , η επιτροπή που είχε φτιαχτεί για να υπάρχει συνεννόηση με τους θιγόμενους ιδιοκτήτες κανείς δεν γνωρίζει τι αποτέλεσμα έφερε και έτσι όλα δείχνουν ότι η Μεγαλόπολη έχει χάσει ακόμα 5 μήνες χωρίς να έχει δρόμο!!

 Η ενημέρωση που υπάρχει  για το θέμα είτε από πλευράς Υπουργείου , είτε από πλευράς Δήμου Μεγαλόπολης είναι μηδενική. Οπότε θα πρέπει να σας παρουσιάσω τις πληροφορίες που υπάρχουν.

1. Η επιτροπή που είχε οριστεί και έπρεπε να τα βρει με τους ιδιοκτήτες για να μην υπάρχουν εμπλοκές στο έργο δεν είχε κανένα αποτέλεσμα , και έτσι έχουμε προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας από θιγόμενους συμπολίτες μας.

2. Η περιβόητη τροποποίηση της Μ.Π.Ε. που ορίζει ότι η σύνδεση του νέου δρόμου με τον παλιό περιφερειακό πρέπει να γίνει με κυκλικό κόμβο και στην οδό Καβάφη , θεωρείται ότι δεν έχει ισχύ και ενδεχομένως να ακυρωθεί και να βγεί καινούργια ( η οποία μπορεί να έχει και κάποιες σημαντικές αλλαγές),  γιατί έχει την υπογραφή ενός μόνο υπουργού αντί για 3 που  έχει η κύρια μελέτη. Κάποιοι από την Μεγαλόπολη πιέζουν να αλλάξει ο κυκλικός  κόμβος και να γίνει διασταύρωση με φανάρια!! - μια λύση που θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα σε όσους οδηγούς θα χρησιμοποιούν στο μέλλον τον δρόμο!

3. Αξιόπιστες πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι η άδεια της κ. Καντέλη που είχε ανακληθεί , ελέγχθηκε από τους αρμόδιους φορείς και δεν βρέθηκε κάτι λάθος. Αν πράγματι ισχύει αυτό τότε προκύπτει μείζον θέμα με την σχετική απόφαση ανάκλησης.

4. Όλα δείχνουν ότι τόσο το υπουργείο , όσο και ο Δήμος Μεγαλόπολης έχουν επιλέξει να κινούνται στο παρασκήνιο και να μην ενημερώνουν για τα πραγματικά προβλήματα και τις κινήσεις που κάνουν.

Όπως και να έχει η Μεγαλόπολη εξακολουθεί να μην έχει κανονική σύνδεση με την νέα εθνική οδό και όλοι μας χρησιμοποιούμε τα γνωστά χωράφια και την εντελώς παράνομη και απαράδεκτη λύση των Περιβολίων.
Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού έλεγαν οι παλιοί και κάτι παραπάνω ήξεραν.
Η επόμενη προσωρινή λύση που έχουν αποδεχθεί όλοι οι αρμόδιοι , είναι η κατασκευή του δρόμου μέχρι τον δρόμο που ενώνει τις εργατικές κατοικίες με τα Περιβόλια.
Και πολύ πιθανόν με το μυαλό που κουβαλάνε κάποιοι στην Μεγαλόπολη αυτή να είναι και η λύση που θα έχουμε για τα επόμενα 5-10 χρόνια!!

Δείτε παρακάτω όλες τις σχετικές αναρτήσεις για το θέμα...

http://kafeneio-megalopolis.blogspot.gr/2012/06/blog-post_8893.html

http://kafeneio-megalopolis.blogspot.gr/2012/06/blog-post_748.html

http://kafeneio-megalopolis.blogspot.gr/2012/04/blog-post_3614.html

http://kafeneio-megalopolis.blogspot.gr/2012/03/h-6.html

http://kafeneio-megalopolis.blogspot.gr/2012/03/blog-post_31.html

http://kafeneio-megalopolis.blogspot.gr/2012/02/blog-post_3556.html

1 σχόλιο:

  1. χαχαχαχαχα,,,δηλαδή ο Δημόπουλος με τον Μπούρα που υπογράψανε την ανάκληση της οικοδομικής άδειας, τι θα μας πούν τώρα;Από όσα γνωρίζω έρχετε τσουνάμι.Καμιά φορά η ηθική δεν έχει τιμή,,,,και αυτό δεν το έχουν καταλάβει.Θα εχουμε ζεστό χειμώνα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης , είναι πλέον σε νέα σελίδα

kafeneio-megalopolis.gr