ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΣΕ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΗ



Δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του Παναγιώτη Μπούρα, διαφώνησε μαζί του και μειοψήφισε την πρόταση του Δημάρχου Μεγαλόπολης προκειμένου να οριστεί δικηγόρος για να παραστεί σε δίκη κατά του πρώην Διευθυντή του Λ.Κ.Μεγαλόπολης κ. Παπανικολάου.
Και φυσικά θα ρωτήσετε όλοι ... και τι έγινε?

Ο συγκεκριμένος, δεν είναι οποιοσδήποτε δημοτικός σύμβουλος όμως. Είναι από τους βασικότερους και πιο άμεσους συνεργάτες του Δημάρχου αλλά τατυτόχρονα είναι και υπάλληλος της ΔΕΗ  και μάλιστα υπεύθυνος για τον τομέα του περιβάλλοντος και ενδεχομένως να έχει άμεση σχέση με το θέμα της μήνυσης!!


Μια μήνυση που έχει καταθέσει ο πρώην δήμαρχος Καρύταινας κ. Μιχόπουλος  κατά του Γεωργίου Παπανικολάου, Διευθυντή Λιγνιτικού Κέντρου Μεγαλόπολης, που αφορά τις συστηματικές αντλήσεις νερού της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα την πτώση της στάθμης στην υδρογεώτρηση της Τ.Κ. Ζώνης..!!!

Ο δημοτικός σύμβουλος δήλωσε μάλιστα...
"Επειδή η εν λόγω υπόθεση του πρώην Δημάρχου Γόρτυνος του πρώην Δήμου Γόρτυνος τυγχάνει, κατά την προσωπική μου άποψη που απορρέει από προσεκτική και εις βάθος μελέτη της όλης υπόθεσης, όχι θεσμικής αλλά ακραίας προσωπικής συμπεριφοράς καθ’ υπέρβαση θεσμικών ρόλων, είμαι ενάντιος αυτών των πρακτικών γενικώς και κατά συνέπεια δεν ψηφίζω την πρόταση για ορισμό Δικηγόρου προς υποστήριξη της υπόθεσης. Την γνώση της όλης υπόθεσης ανέπτυξα πλήρως προς τα μέλη της Οικονομικής."



Διαβάστε παρακάτω όλα τα σχετικά πρακτικά από την συνεδρίαση της οικονομικής  επιτροπής..

οικονομικη επιτροπη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης , είναι πλέον σε νέα σελίδα

kafeneio-megalopolis.gr