ΟΥΡΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΤΣΑΚΩΝΑ !


Ουρές πολλών χιλιομέτρων έχουμε αυτή την ώρα στο κομμάτι της νέας Εθνικής Οδού Καλαμάτα - Λεύκτρο στο σημείο που γίνονται τα έργα για την νέα γέφυρα στην Τσακώνα.

Η ενημέρωση που γίνεται στους οδηγούς στα διόδια των Αρφαρών είναι ότι υπάρχει κάποιο ατύχημα στον κόμβο της Τσακώνας αλλά περνώντας κανείς από όλο τον δρόμο δεν θα δει τίποτα.
Ούτε σπασμένα γυαλιά , ούτε κανένα αμάξι, ούτε κανένα απολύτως σημάδι ότι έχει γίνει ατύχημα.

Παρόλα αυτά στο σημείο που υπάρχει η παράκαμψη και οι 2 λωρίδες γίνονται 1 λόγω και της μεγάλης κίνησης της επιστροφής των εκδρομέων  έχουμε μεγάλο μποτιλιάρισμα που φτάνει τα 5 εως και τα 8 χιλιόμετρα!

Η εντύπωση που σχηματίζουν όλοι οι οδηγοί είναι ότι το μποτιλιάρισμα οφείλεται μόνο στο στένεμα του δρόμου.

Αλλά βέβαια παρόλο που οι οδηγοί περνάνε μεγάλη ταλαιπωρία , καλούνται να πληρώσουν κανονικά όλα τα διόδια !!

Ενημέρωση από Ελευθερία Καλαμάτας 13.33 19-03-2013

Η σύγκρουση ενός αυτοκινήτου με βυτιοφόρο χθες το απόγευμα στην παράκαμψη του αυτοκινητοδρόμου στα Παραδείσια ήταν η αιτία της πολύωρης ταλαιπωρίας των οδηγών κατά την επιστροφή τους μετά το τριήμερο της Αποκριάς. 

Γύρω στις 4:30 μ.μ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 49χρονος κάτοικος Αττικής και το οποίο εκινείτο με κατεύθυνση προς Καλαμάτας για άγνωστο λόγο ξέφυγε από την πορεία του και αφού πρώτα προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με βυτιοφόρο. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός της 45χρονης συνοδηγού, η οποία διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Η κυκλοφορία διεκόπη για περίπου 10 λεπτά, ενώ για την επόμενη μιάμιση ώρα η κυκλοφορία των οχημάτων διεξαγόταν εκ περιτροπής από το ένα ρεύμα. Η ταλαιπωρία εκατοντάδων οδηγών που επέστρεφαν από το τριήμερο της Αποκριάς ήταν μεγάλη, αφού το παραπάνω ατύχημα, σε συνδυασμό με το... καθιερωμένο μποτιλιάρισμα της Καθαρής Δευτέρας στην περιοχή των Μεγάρων και της Ελευσίνας ανάγκασε πολλούς να ταξιδεύουν προς Αθήνα για περισσότερες από 5 ώρες.
Δεν ήταν πάντως λίγοι αυτοί που απορούσαν τι ακριβώς έγινε, αφού παρά τη σχετική ενημέρωση στα διόδια δεν αντίκριζαν ίχνη ατυχήματος περνώντας από το σημείο του συμβάντος.

2 σχόλια:

  1. Δηλαδή σου λένε ψέματα; Πάρε τηλ στην Τροχαία και ρώτα αν θες να διασταυρώσεις αυτό που γράφεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να διασταυρώσω τι?
    Αυτό που μας είπαν στα διόδια? Αφού το άκουσα με τα ίδια μου τα αυτιά.
    Την ταλαιπωρία που τράβηξα?? Και αυτή την έζησα , ήταν πραγματικότητα.
    Η μήπως να διασταυρώσω το γεγονός ότι δεν υπήρχε κανένα απολύτως σημάδι ότι έχει γίνει ατύχημα?
    Δεν έχω να διασταυρώσω τίποτα, περιγράφω απλά μια πραγματικότητα και επίσης περιγράφω το γεγονός ότι καλούμαστε να πληρώσουμε διόδια σε ένα ημιτελές έργο που δημιουργεί προβλήματα στους οδηγούς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης , είναι πλέον σε νέα σελίδα

kafeneio-megalopolis.gr