Ενημέρωση για την έναρξη εργασιών του έργου με τίτλο: 'Κατασκευή Αποχετευτικού Τ.Δ. Μεγαλόπολης¨


Στα πλαίσια υλοποίησης του έργου με τίτλο ¨Επέκταση Αποχετευτικού Τ.Δ. Μεγαλόπολης¨, ο Δήμος
Μεγαλόπολης θα προχωρήσει στην κατασκευή νέου αποχετευτικού δικτύου λυμάτων και όμβριων.

Προς ενημέρωση των ιδιοκτητών που έχουν στην κατοχή τους τα τμήματα των μη διανοιγμένων οδών του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου Μεγαλόπολης, περιγράφονται παρακάτω όλα τα τμήματα των οδών στα οποία πρόκειται να γίνουν επεμβάσεις σύμφωνα με την με αριθμό 100/24-04-2012 μελέτη του έργου.

Α. Το αποχετευτικό δίκτυο λυμάτων θα κατασκευαστεί κατά κύριο λόγο σε μη διανοιγμένες οδούς του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου Μεγαλόπολης.
Tα τμήματα των μη διανοιγμένων οδών στα οποία θα γίνουν οι εκσκαφές για την επέκταση του αποχετευτικού δικτύου λυμάτων είναι τα ακόλουθα:

1. Τμήμα της οδού Κ. ΚΑΝΑΡΗ από το ύψος της Περιμετρικής Οδού Μεγαλόπολης έως το ύψος της οδού Δημοκρατίας, συνολικού μήκους 380 μέτρα.
2. Τμήμα της οδού ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ από το ύψος της Περιμετρικής Οδού Μεγαλόπολης έως το ύψος της οδού Δημοκρατίας, συνολικού μήκους 380 μέτρα.
3. Τμήμα της οδού ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ από το ύψος της οδού Μπουμπουλίνας έως το ύψος της οδού Κ. Κανάρη, συνολικού μήκους 92 μέτρα.
4. Τμήμα της οδού ΑΘ. ΤΣΑΚΑΛΩΦ από το ύψος της οδού Μ. Ανδρονίκου έως το ύψος της οδού Γ. Μπελδέκα, συνολικού μήκους 400 μέτρα.
5. Τμήμα της οδού Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ από το ύψος της οδού Εμμ. Ξάνθου έως το ύψος της οδού Αθ. Τσακάλωφ, συνολικού μήκους 84 μέτρα.

Β. Το αποχετευτικό δίκτυο όμβριων θα κατασκευαστεί κατά κύριο λόγο σε διανοιγμένες οδούς του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου Μεγαλόπολης.
Tα τμήματα των οδών στα οποία θα γίνουν οι εκσκαφές για την επέκταση του αποχετευτικού δικτύου όμβριων είναι τα ακόλουθα:
1. Τμήμα της διανοιγμένης οδού ΦΙΛΟΠΟΙΜΕΝΟΣ από το ύψος της οδού Επαμεινώνδα έως το ύψος της οδού Νικηταρά, συνολικού μήκους 610 μέτρα.
2. Τμήμα της διανοιγμένης οδού ΠΟΛΥΒΙΟΥ από το ύψος της οδού Επαμεινώνδα έως το ύψος της οδού Νικηταρά, συνολικού μήκους 605 μέτρα.
3. Τμήμα της διανοιγμένης οδού ΣΟΦΟΚΛΗ από το ύψος της οδού Σωκράτη έως το ύψος της οδού Θωκνίας, συνολικού μήκους 59 μέτρα.
4. Τμήμα της μη διανοιγμένης οδού ΘΩΚΝΙΑΣ από το ύψος της οδού Σοφοκλή έως το ύψος της οδού Ελευθερίας, συνολικού μήκους 89 μέτρα.
5. Τμήμα της μη διανοιγμένης οδού ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ από το ύψος της οδού Θωκνίας και προς το ύψος της οδού Σωκράτη, συνολικού μήκους 30 μέτρα.

Περισσότερες πληροφορίες για τις εργασίες υλοποίησης του παραπάνω έργου δίνονται από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Μεγαλόπολης.

Ο Δήμαρχος
Παναγιώτης Γ. Μπούρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης , είναι πλέον σε νέα σελίδα

kafeneio-megalopolis.gr