Για τη νεαρή αστυνομικό που γάζωσαν με καλάσνικοφ ποιος από τους αριστερούς υπερασπιστές των τρομοκρατών νοιάστηκε?


 Από το περασμένο Σάββατο όλα τα Μ.Μ.Ε. και όχι μονο ασχολούνται με τους 4 αλήτες που πιάστηκαν στην ληστεία της Κοζάνης.
Δεν ξέρω αν στο δικαστήριο αποδειχθεί αν είναι τρομοκράτες η όχι, ξέρω όμως πολύ καλά ότι κυκλοφορούσαν με καλάζνικοφ και οι κινήσεις τους έδειξαν ότι δεν λογαριάζουν τίποτα.

Επίσης δεν ξέρω αν οι αστυνομικοί τους έσπασαν τα μούτρα κατά την σύλληψη η μετά κατά την ανάκριση. Αυτό που με ενοχλεί αφάνταστα είναι κάποιοι πολιτικοί και διάφοροι άλλοι τύποι οι οποίοι στην πλειονότητα τους είναι αριστεροί- ακροαριστεροί, που τόσες μέρες τώρα διαμαρτύρονται για τα χτυπημένα μούτρα των παιδιών. με ενοχλεί αφάνταστα που ο ένας από τους 4 ήταν μαζί με τον μικρό αλέξη στα εξάρχεια όταν δολοφονήθηκε από αστυνομικούς και τότε μας έλεγαν ότι είχαν πάει απλά μια βόλτα.

Για την Σοφία Ψυχογιού , μια νεαρή κοπέλα , αστυνομικό που γάζωσαν με τα καλάσνικοφ κάποιοι επίσης νεαροί με καλάζνικοφ και την έχουν αφήσει παράλυτη δεν είδα κανένα από αυτούς να ενδιαφέρονται όμως. Υποκρισία , λαικισμός σε όλο του το μεγαλείο.!!!

Μάλλον οι ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ αυτοί κύριοι  δεν ενοχλήθηκαν τόσο πολύ για την Σοφία, όσο τα ''βασανιστήρια'' της Ελλάς, που λένε, στους τρομοκράτες (του λαού)...
Βλέπετε, για το κοριτσάκι που άφησαν παράλυτο οι "επαναστάτες", επειδή είναι "μπάτσος - γουρούνι" που "καλά έπαθε", δεν τους ένοιαξε τόσο ενώ οι αναρχοαλήτες που... παίζουν με τα καλάσνικοφ είναι και θύματα... ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !!

 Δείτε το βίντεο απ΄την συνέντευξη της Σοφίας στον Σταύρο Θεοδωράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης , είναι πλέον σε νέα σελίδα

kafeneio-megalopolis.gr