ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕ !!


Ο Δήμος Μεγαλόπολης θέλει να προμηθευτεί σημαίες για να καλύψει τις ανάγκες του για σημαιοστολισμό για το 2013.
Για τον λόγο αυτό έχει υπογραφεί από τον Δήμαρχο ένα έγγραφο το οποίο απευθύνεται σε εμπόρους της Μεγαλόπολης για να δώσουν την προσφορά τους.

Μέχρι εδώ όλα καλά. Και μάλιστα η διαδικασία αυτή είναι ακριβώς ότι ζητάμε  πολλοί , δηλαδή κάποιες προμήθειες να γίνονται από την αγορά της πόλης και με ανοιχτές διαδικασίες.

Όμως κράτησε λίγο η χαρά μου αφού με μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα ότι το έγγραφο απευθύνεται σε 10 εμπόρους της Μεγαλόπολης και σε έναν συγκεκριμένο από την Αθήνα!!
 Επίσης είναι λίγο παράξενο και το γεγονός ότι υπάρχει στην περιγραφή των προϊόντων  που ζητούνται συγκεκριμένα στοιχεία για τις σημαίες..  ¨να είναι από πολυεστερικό ύφασμα τριπλής πλέξης βάρους 110 γραμμ. ανά τ.μ.¨  !!

πατήστε πάνω στην εικόνα για μεγένθυση

 Επίσης όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες υπάρχει και λάθος στην ημερομηνία έκδοσης του εγγράφου, αφού αναφέρεται η 28/12/2013 , ενώ οι προσφορές πρέπει να κατατεθούν μέχρι την 7/2/2013 !!

Μου προκαλεί μεγάλη εντύπωση γιατί να μπει στο έγγραφο μαζί με τους 10 Μεγαλοπολίτες και ο ένας και μοναδικός από την Αθήνα.  Άρα ο κ. Δήμαρχος δεν έχει σαν σκοπό τελικά να αγοράσει μόνο από την Μεγαλόπολη!!
πατήστε πάνω στην εικόνα για μεγένθυση

Προκύπτουν κάποια ερωτηματικά τα οποία είναι πολύ σημαντικά και πρέπει να απαντηθούν.
Γιατί μπήκε στο έγγραφο ένας και μόνο προμηθευτής από την Αθήνα, μαζί με τους 10 από την Μεγαλόπολη?
Αφού τελικά μπήκε και από την Αθήνα, γιατί μπήκε μόνο ένας?
Με ποια κριτήρια επιλέχθηκε από τους χιλιάδες έμπορους από την Αθήνα αυτός ο συγκεκριμένος?
Μήπως οι σημαίες που  ζητούνται σύμφωνα με την ειδική περιγραφή που γίνεται κατασκευάζονται μόνο από τον συγκεκριμένο , Αθηναίο έμπορο που έχει μπει και στο χαρτί?
Η μήπως  ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας από την Αθήνα είναι ο μοναδικός προμηθευτής των σημαιών , όπως αυτές περιγράφονται και μπορεί να δώσει πολύ καλύτερη τιμή από τους δικούς μας εμπόρους?

Θεωρώ πως πέρα από το χρηματικό ποσό που θα πληρώσει ο Δήμος Μεγαλόπολης το ζήτημα είναι πιο πολύ ηθικό. Ελπίζω να δοθούν απαντήσεις σύντομα και να έχω κάνει λάθος σε όσα ρωτάω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης , είναι πλέον σε νέα σελίδα

kafeneio-megalopolis.gr