ΕΠΙΒΟΛΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΕΗ - ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΧΗΜΑΤΑ


Την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013 συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης και αποφάσισε ομόφωνα την επιβολή ειδικού τέλους  σε βάρος της ΔΕΗ Α.Ε.,   για το οικ. έτος 2011 και ορισμού του συντελεστή υπολογισμού του τέλους σε 1,20 €, ανά τετραγωνικό  μέτρο στεγασμένου και μη στεγασμένου φωτιζόμενου χώρου της επιχείρησης.

Το έργο αυτό αφορά στην κατασκευή του Περιφερειακού δρόμου του Ε.Ρ.Σ. στη νότια πλευρά της πόλης και συγκεκριμένα την επέκτασή του από τις γραμμές του ΟΣΕ μέχρι την οδό Θράκης, μήκους περίπου 600 μέτρων και πλάτους 24 μέτρων, αποκλειστικά και μόνο για την κυκλοφορική κίνηση των οχημάτων από και προς τις εγκαταστάσεις της Δ.Ε.Η.

Περιλαμβάνει τις αναγκαίες απαλλοτριώσεις, καθώς και όλα τα έργα υποδομής, λωρίδες επιτάχυνσης- επιβράδυνσης, διευθέτηση ομβρίων, φωτισμός, σημάνσεις.


Σκοπός του έργου είναι η απευθείας οδική σύνδεση και ασφαλέστερη κυκλοφοριακή εξυπηρέτηση όλων των κινούμενων τροχοφόρων από και προς τις εγκαταστάσεις της Δ.Ε.Η.Α.Ε., από το νότιο τμήμα της πόλης και συγκεκριμένα την επέκταση της υπάρχουσας περιφερειακής οδού της πόλης της Μεγαλόπολης που εξυπηρετεί όλη την κίνηση από και προς την εθνική οδό Τρίπολης – Καλαμάτας και τη σύνδεσή της με υπάρχουσα οδό εντός των απαλλοτριωθεισών εκτάσεων της ΔΕΗ Α.Ε. που εξυπηρετεί την κίνηση των ορυχείων και όλων των κτιριακών εγκαταστάσεων της Επιχείρησης.

 Διαβάστε παρακάτω ολόκληρη την απόφαση με όλες τις λεπτομέρειες για την κατασκευή του δρόμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης , είναι πλέον σε νέα σελίδα

kafeneio-megalopolis.gr