Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΕΛΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ !!


Το 2011 ο Βιολογικός Καθαρισμός της μεγαλόπολης δεν λειτουργούσε αφού η σχετική σύμβαση υπογράφτηκε τον Ιανουάριο του 2012.

Ομοίως την φετινή χρονιά ο Βολογικός υπολογίζεται ότι ξεκίνησε περίπου τον Μάρτιο  και πριν30 μέρες περίπου έπαθε τη ζημιά της ανύψωσης της δεξαμενής καθίζησης και είναι εκτός λειτουργίας για αγνωστο χρονικό διάστημα. Επίσης για τους λίγους μήνες που λειτόργησε μέσα στο 2012 δεν κατάφερε να καθαρίσει τα λύματα όπως θα έπρεπε και γι αυτό δεν έχει εγκριθεί η πληρωμή του εργολάβου.όλα αυτά δεν τα έχω βγάλει από το μυαλό μου, είναι η ενημέρωση που έκανε ο ίδος ο Δήμαρχος Παναγιώτης Μπούρας!

Ταυτόχρονα με αποφάσεις του το Δημοτικό Συμβούλιο της Μεγαλόπολης, έχει επιβάλει στους πολίτες τέλος λειτουργίας του Βιολογικού Καθαρισμού για τα έτη 2011 και 2012 !

Δηλαδή οι σύμβουλοι μας ψήφισαν να πληρώνουμε ένα τέλος που ανέρχεται στο 30% της κατανάλωσης του νερού , την στιγμή που το 2011 δεν λειτουργούσε καν ο Βιολογικός και το 2012 υπολειτουργεί για μερικούς μήνες και τους υπόλοιπους είναι με ζημιά!!

Αυτό το γεγονός δείχνει πόσο πολύ ευαισθησία δείχνουν για τους πολίτες της Μεγαλόπολης οι άρχοντες μας , ειδικά αυτή την περίοδο που τα οικονομικά όλων μας είναι σε δύσκολη κατάσταση!!!

Διαβάστε παρακάτω τις σχετικές αποφάσεις για να δείτε τι πρότεινε και τι ψήφισε ο καθένας!
Επιβολή τέλους Βιολογικού Καθαρισμού 2011

Επιβολή τέλους Βιολογικού Καθαρισμού 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης , είναι πλέον σε νέα σελίδα

kafeneio-megalopolis.gr