ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ!!


Ερώτηση έγινε στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο της Μεγαλόπολης σχετικά με την λειτουργία της Τηλεθέρμανσης.
Ειδικότερα αναφέρθηκε ότι πολλοί καταναλωτές έχουν απλήρωτους λογαριασμούς και όταν ορισμένοι πηγαίνουν και ζητάνε να τους γίνει διακανονισμός , η δημοτική επιχείρηση δεν το δέχεται!

Είναι γεγονός ότι αρκετοί πολίτες έχουν κάνει ακόμα και αιτήσεις , άλλοι έχουν ζητήσει να πληρώσουν έναντι κάποιο ποσό ( υπάρχει μάλιστα πολίτης που ζήτησε να πληρώσει 1000 ευρώ) αλλά αντιμετωπίζουν την άρνηση από τους υπαλλήλους.

Προφανώς βέβαια οι υπάλληλοι έχουν τις εντολές τους. όμως ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης δήλωσε  ότι δεν γίνεται δεκτός ο διακανονισμός με κανέναν γιατί οι υπάλληλοι αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις λογιστικές τους υποχρεώσεις !!

Δηλαδή επειδή δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα δεν προχωράει η επιχείρηση σε διακανονισμούς!
Μάλιστα ο   Δήμαρχος ανέφερε ότι πολλοί πολίτες είναι αγενείς και επιθετικοί με το προσωπικό σε σημείο που κάποιοι υπάλληλοι έχουν σκεφτεί να προσφύγουν και σ αναφορές.

Η ουσία είναι πάντως ότι για μια ακόμη χρονιά η Τηλεθέρμανση υπολειτουργεί με λίγους καταναλωτές, δεν έχει υπάρξει καμία εξέλιξη στο θέμα της επέκτασης της - παρόλο που έχει υπογραφτεί με μεγάλες φανφάρες από πέρυσι η σχετική απόφαση - και το κυριότερο .. η Τηλεθέρμανση στην Μεγαλόπολη είναι προνόμιο για λίγους ενώ οι περισσότεροι πληρώνουν σαν βλάκες και πολίτες β ΄κατηγορίας πετρέλαιο και ξύλα!!!

Ενημέρωση 15-11
Διαβάστε στον παρακάτω σύνδεσμο την απάντηση της Δημοτικής Επιχείρησης

 http://kafeneio-megalopolis.blogspot.gr/2012/11/blog-post_9103.html

2 σχόλια:

  1. Άκουσον!Άκουσον!Αδυνατούν οι υπάλληλοι να ανταπεξέλθουν στις λογιστικές τους υποχρεώσεις!Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Είναι τόσος ο φόρτος εργασίας τους ή δεν ξέρουν να κάνουν τη δουλειά τους;Αν ισχύει το πρώτο, να πάρουν μαζί τους και δευτερή φανέλα να αλλάζουν άμα ιδρώνουν.Αν ισχύει το δεύτερο τότε για ποιό λόγο ακριβώς βρίσκονται εκεί;
    Τελοσπάντων!Να ρωτήσω κάτι όμως; Αν, λέμε αν, πάει κανείς να πληρώσει μετρητοίς, ξέρουν τουλάχιστον να δίνουνε ρέστα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος άφησε ημιτελές και μέσα στα χρέη το έργο της τηλεθέρμανσης οέο;
    Διακανονισμός για απλήρωτους λογαριασμούς; Και τι είναι ο Δήμος, τράπεζα με την οποία έχουν δοσοληψίες και ζητούν διακανονισμό;
    Μιλάμε για θράσος, δεν φτάνει που είναι συνδεδεμένοι με το δίκτυο της τηλεθέρμανσης την στιγμή που αρκετοί συμπολίτες τους είναι εκτός, ορισμένοι απαιτούν διακανονισμούς και ελαφρύνσεις, μήπως το θέλουν και τσάμπα;
    Και μετά αναρωτιούνται όλοι πως έφτασε η Ελλάδα σε αυτά τα χάλια.
    Μήπως γιατί ο καθένας κοίταγε την πάρτη του και μόνο; Αυτό δε για την Μεγαλόπολη αποτελούσε (και συνεχίζει βλέπω) τον κανόνα.
    Μήπως από αύριο να τρέξουν οι υπόλοιποι δημότες να φεσώσουν τους πρατηριούχους της περιοχής και στη συνέχεια να απαιτούν διακανονισμούς και χάρες;
    Έχουμε ξεφύγει εντελώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης , είναι πλέον σε νέα σελίδα

kafeneio-megalopolis.gr