ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΘΩΚΝΙΑ ΚΑΙ ΛΕΟΝΤΑΡΙ


Από την 25η Εφορία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, ανακοινώθηκαν οι προκηρύξεις για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου.

Οι προσλήψεις αφορούν 2 έργα, στον Άγιο Δημήτριο Θωκνίας αφορούν εργατοτεχνικό προσωπικό και τεχνίτες υψηλής εξειδίκευσης   για την εκτέλεση των αρχαιολογικών έργων για χρονικό διάστημα έξι μηνών(6) με δυνατότητα ανανέωσης ή αράτασης ως την ολοκλήρωση του εν λόγω έργου.

Και στο Κάστρο Λεονταρίου αφορά επιστημονικό προσωπικό και τεχνίτες υψηλής εξειδίκευσης με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου για την εκτέλεση των αρχαιολογικών έργων για χρονικό διάστημα 560ωρών και όχι πέραν της 31/12/2012

Η υποβολή των δικαιολογητικών και για τις 2 περιπτώσεις, θα γίνει από Παρασκευή 26.10.2012 έως και Πέμπτη 01.11.2012.

Διαβάστε παρακάτω και τις 2 προκηρύξεις.

Πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου από την 25η Εφορεία Αρχαιοτήτων για την εκτέλεση των αρχαιολογικών έργων για τις ανάγκες του έργου ΕΣΠΑ «Στερέωση – Αποκατάσταση του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου στη Θωκνία του Δήμου Μεγαλόπολης».

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΘΩΚΝΙΑ   

Πρόσληψη ωρομισθίου προσωπικού από την 25η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων για την «Στερέωση-αποκατάσταση και ανάδειξη του πυρόπληκτου Κάστρου Ακροκορίνθου» καθώς και για την «Αποκατάσταση του πυρόπληκτου αρχαιολογικού χώρου του Κάστρου Λεονταρίου».

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΚΑΣΤΡΟ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΚΡΟΚΟΡΙΝΘΟΥ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης , είναι πλέον σε νέα σελίδα

kafeneio-megalopolis.gr