ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ 1-1 ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ




Η ΑΕΚ Τρίπολης παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στη Δόξα Μεγαλόπολης στο εξ αναβολής παιχνίδι που έγινε στο ΔΑΚ ΤρίποληςΑν και η ΑΕΚ είχε παίκτη παραπάνω , την τη μεγάλη ευκαιρία την έκανε η Δόξα όταν εκτέλεσε φάουλ σχεδόν από το κέντρο, με τον αέρα να ξεγελά τον Μανιάτη και τη μπάλα να πηγαίνει στο δοκάρι, στην επαναφορά ο από μηχανής Θεός Λιακόπουλος έδιωξε την μπάλα πάνω από την γραμμή κρατώντας το τελικό 1-1
Να σημειώσουμε πως το παιχνίδι ξεκίνησε από το 68ο λεπτό όπου και είχε διακοπεί




Βασίλης Κούβαλης (προπονητής Δόξας Μεγαλόπολης)
"Δεν νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε κριτική για το 25λεπτο το σημερινό. Αν μπορούμε να πούμε για το πρώτο κομμάτι του αγώνα που διεκόπη, νομίζω ότι είχαμε αρκετά καλή παρουσία απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ, που έχει σαν στόχο τον πρωταθλητισμό με καλούς ποδοσφαιριστές. Εμείς παίξαμε καλά στο πρώτο κομμάτι του αγώνα και σήμερα είχαμε συγκεκριμένη τακτική, ώστε αν δεν καταφέρουμε να πετύχουμε κάποιο γκολ, να φύγουμε με τον βαθμό της ισοπαλίας. Τα καταφέραμε, αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες, που εδώ και 2 μήνες έχουν δώσει τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο σε όλα τα παιχνίδια, στις προπονήσεις καθημερινά, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να βελτιωνόμαστε καθημερινά.
Δεν μπορώ να πω για το που μπορούμε να δούμε φέτος την Δόξα να φτάνει. Θα πω αυτό που είχα πει από την πρώτη ημέρα: ο στόχος μας είναι να είμαστε η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Μέχρις στιγμής έχουμε καταφέρει κάποια πράγματα αλλά δεν έχουμε κάνει τίποτα ουσιαστικά, δουλεύουμε καθημερινά και προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε. Το ξαναλέω και αυτός είναι ο στόχος μας. Θα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και ότι θα προσπαθήσουμε να παίξουμε, είναι σίγουρο αυτό."

Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος (ποδοσφαιριστής Δόξας Μεγαλόπολης)
"Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς, μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Μας πήγε λίγο στραβά το παιχνίδι με την κόκκινη που πήρε ο Σβερκούνος αλλά το παλέψαμε, ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για τη συνέχεια. Φέτος η ομάδα δείχνει καλύτερα στοιχεία, έχουμε δουλέψει αρκετά με τον προπονητή μας και νομίζω ότι έχουμε βελτιωθεί αρκετά ώστε να ανέβουμε θέσεις στο πρωτάθλημα. Ακόμα δεν μπορούμε να πούμε κάτι σχετικά με το μέχρι που μπορούμε να δούμε φέτος τη Δόξα. Έχουμε παίξει κάποια δύσκολα ματς και εκτός έδρας, αλλά πιστεύουμε ότι θα πάμε καλά. Πιστεύουμε στις δυνατότητες μας."

Γιώργος Αλεξανδρής(ποδοσφαιριστής Δόξας Μεγαλόπολης)
"Πιστεύω το αποτέλεσμα θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Πιστεύω ότι η ομάδα θα συνεχίσει πολύ καλά τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Έχουμε ακόμη δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια, θα καταφέρουμε να πάρουμε κάτι από αυτά. Δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις, όπως είπε και ο προπονητής μας και πιστεύω ότι η σεζόν θα είναι καλή. Φυσικά, υπάρχει άλλη διάθεση από όλους τους παίκτες, είμαστε μια καλή οικογένεια όλοι μεταξύ μας. Φέτος ο ένας τρέχει για τον άλλον. Πιστεύω ότι είμαστε οικογένεια, δεν μπορεί να μας χαλάσει κανένας αυτό το κλίμα."

Από το ARCADIA PORTAL και το ARCADIA SPORTS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης , είναι πλέον σε νέα σελίδα

kafeneio-megalopolis.gr