ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Η ΜΟΝΑΔΑ 3 ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ Η ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ.



Για 4η φορά φέτος η μονάδα 3 της ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη βγαίνει εκτός λειτουργίας από βλάβη.
Μαζί με την μονάδα , εκτός λειτουργίας βγαίνει αυτόματα και η ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ στην πόλη.

Δεδομένου ότι απόψε έχουμε παγετό η μόνη λύση για τους καταναλωτές θα είναι η καύση πετρελαίου.
H μονάδα 3 σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα παραμείνει εκτός λειτουργίας όλο το ΣαββατοΚύριακο.
Αυτό σημαίνει επιπλέον προβλήματα για την Τηλεθέρμανση και κυρίως για τους κατοίκους που κάνουν χρήση της.

3 σχόλια:

  1. Την προηγούμενη φορά ο δήμος έβαλε πετρέλαιο στην τηλεθερμανση απο αυτο που είχε ζητήσει απο την ΔΕΗ και προοριζόταν για τα σχολεία . Άραγε τα εκατομμύρια ευρω που περισσεύουν αλλα και το 1.100.000 που έχει εισπραχθει απο τις πληρωμές τι τα φυλάνε ; Γιατί μας κοροϊδεύουν και δεν γεμίζουν με πετρέλαιο να έχουμε ζέστη ; Έτσι φαντάζεστε κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι την προσφορά σας στα κοινά ; Γιατί επιτέλους δεν κάνετε κάτι για τους απλούς πολίτες ; Μόνο συγκεκριμένα παιδιά δικα σας ξέρετε να φτιάχνεται τους κουμπάρους , τα κουμπάρο πουλά και τους κολλητούς σας! Έλεος πια !! Ξυπνήσουμε και σας πήραμε χαμπάρι !! Σας ψηφίσαμε όλους για να μας υπηρετειτε και όχι για να μας κοροιδευετε !! Και μιλάω για όλους σας ! Αυτά που γίνονται τώρα δεν έχουν προηγούμενο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Δημοτική Αρχή εδώ και χρόνια σαμποτάρει και απαξιώνει την Τ/Θ , η οποία στην σημερινή οικονομική κρίση είναι πολύ σημαντικό αγαθό για όλους τους συμπατριώτες μας. Είναι δίκαιο και σωστό ,όλη η πόλη να έχει συνδεθεί και πρέπει να γίνει γρήγορα . Βέβαια Θα γνωρίζετε οτι αρκετοί συμπολίτες μας << επώνυμοι και αξιοπρεπείς >> δεν έχουν πληρώσει την οφειλή τους , ή έχουν παραβιάσει το σύστημα ,ή δεν την χρησιμοποιούν καθόλου από την αρχή. Ευθύνη σάυτό έχει ο πρώην με τους δικούς του ,που προτρέπουν να μην πληρώνουν , και περισσότερη η Δημοτική Επιτροπή που δεν λαμβάνει κανένα μέτρο γιαυτούς. Αυτό καταργεί κάθε έννοια δικαίου και ισονομίας στους πολίτες, και κυρίως υπονομεύει το μέλλον και την βιωσιμότητα της επιχείρησης της Τ/Θ . Πρέπει, άμεσα να διακοπεί σε όσους δεν είναι συνεπείς, να αφαιρεθούν τα μηχανήματα και να δοθούν σε πολίτες που σέβονται τους κανόνες και τους συμπολίτες τους . Δυστυχώς, μία ακόμη επιβεβαίωση της ανικανότητας , μικροπολιτικής και αφασίας των δημοτικών αρχόντων και κυρίως του Δημάρχου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν ούτε τα δημόσια κτήρια δεν έχουν συνδεθεί με την τηλεθέρμανση (π.χ 4ο Δημοτικό) τότε καταλαβαίνουμε τον σχεδιασμό που (δεν) είχε γίνει και βγάζουμε συμπεράσματα για τα χάλια αυτής της χώρας. Έτσι γίνονταν στην Ελλάδα τα έργα, με σχέδιο άρπα κόλλα, με απευθείας αναθέσεις σε φίλους και κολλητούς, με υπερκοστολογήσεις και στην περίπτωση της τηλεθέρμανσης στη Μεγαλόπολη με συνδέσεις κατά προτεραιότητα σε φίλους και ψηφοφόρους.
    Μετά έβγαιναν όλοι στις εκλογές και λέγανε κάναμε αυτά τα έργα (τι κι αν ήταν χρεωμένα και μη ολοκληρωμένα ή κακοφτιαγμένα) ή έκοβαν κορδέλες για ανύπαρκτα έργα που ΘΑ έκαναν μετά τις εκλογές.
    Αλλά το τράβαγε (και το τραβάει) ο οργανισμός ορισμένων και τους ψηφίζανε και τώρα θα τους ψηφίσουν ξανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης , είναι πλέον σε νέα σελίδα

kafeneio-megalopolis.gr