Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΑΣΚΕΙ ΕΦΕΣΗ ΣΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ



Απόφαση για τον ορισμό πληρεξούσιου Δικηγόρου για την άσκηση έφεσης κατά της με αριθμ. 62/2011 και της με αριθμ. 65/2011απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Τρίπολης, πήρε η οικονομική επιτροπή του Δήμου Μεγαλόπολης.

Οι υποθέσεις αυτές αφορούν ...

η μία την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Τρίπολης με την οποία ο Δήμος Μεγαλόπολης υποχρεούται να προβεί στην πρόσληψη των:
- Θεοδωροπούλου Σταυρούλα
- Δρούλια Κων/νου
- Καραλή Καλλιόπη
- Λαδά Γεωργία – Χρυσούλα
- Σαρηγιαννίδου Μαρούλα
- Άρχοντα Τρισεύγενη
- Τζούβελη Θεώνη
- Ζέρβα Αναστασία
- Κωνσταντίνα Χριστοπούλου
οι οποίοι απασχολήθηκαν ως εκπαιδευόμενοι στο Δήμο μας στα πλαίσια υλοποίησης Προγράμματος απόκτησης εργασιακής εμπειρίας ανέργων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης του ΟΑΕΔ (STAGE)

και η δεύτερη την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Τρίπολης με την οποία ο Δήμος Μεγαλόπολης ως διάδοχος φορέας των υποχρεώσεων του από 28-02-2011 (σύμφωνα με την αριθμ. 84/28-02-2011 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου) καταργηθέντος ΝΠΔΔ με την επωνυμία Δημοτικό Στάδιο Μεγαλόπολης, υποχρεούται να καταβάλλει το ποσό των Ενενήντα Δύο Χιλιάδων Τετρακοσίων Τριάντα Επτά EURO και Ογδόντα Έξι Λεπτών (92.437,86€), το δε ποσό των Σαράντα Χιλιάδων EURO (40.000,00€) ως προσωρινά εκτελεστό, στον ενάγοντα Δρίβα Αντώνιο του Παρασκευά, σύμφωνα με το σκεπτικό της ανωτέρω απόφασης.

Δείτε παρακάτω τις αποφάσεις.


ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΕΦΕΣΗ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ 1

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΕΦΕΣΗ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης , είναι πλέον σε νέα σελίδα

kafeneio-megalopolis.gr