ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΤΗΡΙΑ ΟΔΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ



ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ
Ο ΦΟΙΛΟΠΟΙΜΗΝ
                                                                                                                                                                     Μεγαλόπολη 28-01-2013                     
  
Προς : Περιφέρεια Πελοποννήσου -  Αντιπεριφεριάρχη  κ. Ευάγγελο  Γιαννακούρα

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΔΕΤΗΡΙΑ ΟΔΟ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΤΡΙΠΟΛΗ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Με ιδιαίτερη οργή και αγανάκτηση σας καταγγέλλουμε τον αποκλεισμό της πόλης μας από τον υπόλοιπο κόσμο , αφού δεν ασχολείται κανείς με της κομβικής σημασίας Συνδετήρια Οδό του άξονα Τρίπολης – Καλαμάτας με την Μεγαλόπολη.

Ο  δρόμος αυτός  ήταν ένα όνειρο πολλών ετών το οποίο θα έδινε αναπτυξιακή και αειφόρο προοπτική στην περιοχή μας η οποία σημειωτέον διαθέτει αρκετά συγκριτικά πλεονεκτήματα  , όμως η απρόσμενη εξέλιξη του έργου αποτελεί ταφόπλακα για την Μεγαλόπολη και τα γύρω χωρία της.

Οι ευθύνες αναζητούνται στην πολιτεία και στην ανάδοχο του έργου εταιρία , γι αυτό ο Σύλλογός μας αποφάσισε να απευθυνθεί σε όλους  τους συναρμόδιους  φορείς  προκειμένου  να διευθετηθεί αυτή η κατάφωρη αδικία που μας πληγώνει όλους.

Κλείνοντας σας επισημαίνουμε ότι δεν πρόκειται να επιτρέψουμε από δω και πέρα τον μαρασμό και τον αφανισμό της περιοχής μας και θα προβούμε στην νομική αναζήτηση ευθυνών , όπου υπάρχουν  αλλά και σε δυναμικές και αγωνιστικές κινητοποιήσεις .

Περιμένουμε την απάντηση σας και την δέσμευση σας για την ταχύτερη διάνοιξη της Συνδετήριας Οδού που θα δώσει νέα πνοή στην ήδη υποβαθμισμένη πόλη μας.

Κοινοποίηση :
1. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
2.ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε
3.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
4.ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

2 σχόλια:

  1. ΩΡΑΙΑ ΜΑΣ ΤΑΣ ΛΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΑΝΝΗ .ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ .ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΙΤΕΣ ? ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ? ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑΚΗ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ?ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ Η ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΕΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ? ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΘΟΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΩΡΑ ?ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ! ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΠΟΛΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΗΓΕΙΣΤΕ. ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΑΡΕΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΚΑΙ ΓΛΕΝΤΙΑ ΜΕ ΒΡΑΣΤΕΣ ΓΙΔΕΣ–ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ-ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ ΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ- ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΤΕΣ ΜΕ ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ-ΚΟΠΕΣ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΧΟΡΟΥΣ Κ.Τ.Λ Κ.Τ.Λ.!!! ΑΛΑΞΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΥΣ ΟΙ ΠΑΡΕΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΝΑΛΛΑΣΟΣΑΣΤΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ (ΑΦΙΣΤΕ ΛΙΓΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ) ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΤΗ Η ΠΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΚΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΟΙΧΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΑΣ. (ΓΕΝ. ΜΕΓ. )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. den peirazei kala na pathoun oi epaggelmaties giati oi times tous einai aplhsiastes ti to exoun dei edw pera milano?k kala leei o anthrwpos parapanw den koitane na boulwsoun kamia trypa sto dromo oi gides oi brastes toun maranane

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης , είναι πλέον σε νέα σελίδα

kafeneio-megalopolis.gr