ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ



Από την παράταξη της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Μεγαλόπολης ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ του Σπύρου Τσιριγώτη λάβαμε το παρακάτω δελτίο τύπου.

                                                                                                   ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ   10-04-2013

                                                             ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΦΑΡΙΣΑΪΣΜΟΣ, Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, Η ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ, ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΑΝΕΚΤΟ ΟΡΙΟ

Ο φαρισαϊσμός, η υποκρισία, η χυδαιότητα του κ. Μπούρα και των συνεργατών του  έχουν ξεπεράσει κάθε ανεκτό όριο. Πρόκειται περί λαϊκιστών και υποκριτών, οι οποίοι επιχειρούν να ισοπεδώσουν τα πάντα και να εκμεταλλευθούν πολιτικά  ανύπαρκτα γεγονότα.

Με καθυστέρηση αρκετών ημερών από την συνεδρίαση του Δ.Σ. αποφάσισαν να δημοσιεύσουν  Δελτίο Τύπου για να καταγγείλουν την ανακοίνωση της Δημοτικής Αναγέννησης που δημοσιεύτηκε στις 22/03/2013 για την διαφθορά στον Δήμο Μεγαλόπολης και τον   επικεφαλής της παράταξής μας κ. Σπ. Τσιριγώτη για δήθεν ΄΄απροκάλυπτη συκοφαντία εναντίον του Δήμου και της Τοπικής Κοινωνίας΄΄.         
                                                                       
Βέβαια, όταν από τις αρχές Μαρτίου ο έντυπος και ηλεκτρονικός Αθηναϊκός και Τοπικός  τύπος  βοούσε για την διαφθορά στον Δήμο Μεγαλόπολης δεν ίδρωνε το αυτί της Δημοτικής Αρχής.

 Όταν γνωστός δημοσιογράφος σε μεγάλο Αθηναϊκό τηλεοπτικό κανάλι αναφερόταν  στη έρευνα της Μ.Κ.Ο. Διεθνούς Διαφάνειας  και στην πρωτιά της  Μεγαλόπολης κανείς δεν ενδιαφέρθηκε.
Μόνο όταν δημοσιεύτηκε το δελτίο τύπου της Δημοτικής Αναγέννησης μετά από 20 ημέρες απέκτησαν υπερβολική ευαισθησία, την οποία  μέχρι τότε δεν είχαν δείξει.Η γκεμπελίστικη προπαγάνδα τους ξεπέρασε κάθε όριο.

Δεν απαντούν όμως: Γιατί η πλειοψηφία απέρριψε την πρόταση μας να κληθεί το Σώμα Επιθεωρητών – Ελεγκτών  Δημόσιας Διοίκησης για έλεγχο; Τι φοβούνται; Τι έχουν να κρύψουν;

Μήπως τις παράνομες αναθέσεις έργων ΄΄στους κολλητούς΄΄ τις κατατμήσεις έργων, εργασιών, μελετών, προμηθειών, ζημιώνοντας τον Δήμο με  αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ;

Μήπως τις δεκάδες παράνομες μεταδημοτεύσεις από όλη την Ελλάδα που έχει πραγματοποιήσει ο κ. Μπούρας για τα ΄΄ψηφαλάκια;΄΄
Με την παράνομη αυτή  πρακτική του κατάργησε στην πράξη   το νόμο για την εντοπιότητα, η οποία είχε θεσμοθετηθεί με αγώνες της δικής μας παράταξης. Μάλιστα αυτή η παράνομη πρακτική των μεταδημοτεύσεων έχει επιφέρει καίριο πλήγμα, σε μια  δύσκολη οικονομική συγκυρία, στους νέους ανθρώπους του Δήμου μας  που με αγωνία αναζητούν μια θέση εργασίας και βλέπουν να την χάνουν από κατοίκους άλλων περιοχών ( Μεσσήνιους, Αχαίους, Λάκωνες, Πειραιώτες κ.ά.) που καμία σχέση δεν έχουν με τον Δήμο μας.

Αποφεύγοντας γι΄άλλη μια φορά  να μιλήσει για την «ταμπακιέρα», ο κ. Μπούρας  προσπαθεί να ποινικοποιήσει την πολιτική κριτική,το θεμέλιο της δημοκρατίας, απειλώντας με προσφυγή στη δικαιοσύνη. 

Θα επαναλάβουμε για άλλη μια φορά: Εμείς με χαρά θα περιμένουμε, οι δηλώσεις (απειλές) για προσφυγή στη Δικαιοσύνη, για τους δήθεν χαρακτηρισμούς από τον επικεφαλής του συνδυασμού μας π. Δήμαρχο Μεγαλόπολης κ. Σπύρο Τσιριγώτη, να γίνουν πράξη.  Έτσι θα αναγκαστεί επιτέλους ο κ. Δήμαρχος να αφήσει στην άκρη τα επικοινωνιακά τερτίπια, τους λεκτικούς ακροβατισμούς, τις ύβρεις και τη λασπολογία και  να μιλήσει επί της ουσίας.
Εάν δεν το πράξει θα είναι ένας κοινός συκοφάντης.

΄΄Εμείς σηκώνουμε  το γάντι΄΄, και τις παραπάνω καταγγελίες μας  εντός της προσεχούς εβδομάδας με στοιχεία θα τις απευθύνουμε  σ΄όλες τις αρμόδιες Δημόσιες Αρχές.   

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης , είναι πλέον σε νέα σελίδα

kafeneio-megalopolis.gr