ΟΙ ΧΡΑΝΑΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΤΩ… ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ


Με ιδιαίτερη επιτυχία και απρόσμενη  συμμετοχή πραγματοποιήθηκε στις 3/3/2013 ο ετήσιος χορός του Συλλόγου των Απανταχού Χραναίων.
Πάνω από 400 άτομα διασκέδασαν με την φωνή του γνωστού τραγουδιστή Ματθαίου Γιαννούλη στο κέντρο διασκεδάσεως<<ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΠΑΛΛΑΣ>>  στον Άγιο Δημήτριο στο Μπραχάμι Αττικής. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και τραγούδησε  η πατριώτισσα και εγγονή του Ιωάννη Σίκαλη, Ξένια Γαργάλη, ξεσηκώνοντας τον κόσμο με την μοναδική φωνή της και την ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία της.

Όλα ήταν πλούσια και προσεγμένα από τα ακούραστα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου. Ξαναβρέθηκαν και πάλι  όλοι οι Χραναίοι μέσα σε μία ατμόσφαιρα γιορτινή και χαρούμενη. Εξαιρετική ήταν η παρουσία των συγχωριανών μας  πού ήρθαν  από το χωριό με πούλμαν, με εξέχοντες τον αγαπητό παπά_Βασίλη και τον πάρεδρο του χωριού κ. Θανάση Ηλιόπουλο, και τους ευχαριστούμε θερμά.
Τιμητική επίσης ήταν η παρουσία του συμβούλου της Διοίκησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, κ. Λευτέρη Μαρούση, ο οποίος απηύθυνε  χαιρετισμό & του υποψηφίου βουλευτή Αρκαδίας κ. Κωνσταντίνου Βλάσση.

Ο Σύλλογός μας  τόνισε ο πρόεδρος, για να μπορέσει να έχει λόγο ύπαρξης  και να στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και να προσφέρει  ουσιαστικό  έργο, χρειάζεται να εξασφαλίσει  αυτή την επικοινωνία  των μελών και των φίλων του, για να υπάρχει διαρκής λειτουργία   και ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, γιατί όλοι έχουμε ένα κοινό σημείο αναφοράς, το χωριό μας.
Πριν από 20 μήνες, συστάθηκε σε σώμα το Διοικητικό  Συμβούλιο  του Συλλόγου μας , βάλαμε στόχους, πήραμε πρωτοβουλίες και πιάσαμε δουλειά, και πιστεύουμε ότι ήταν μια γόνιμη περίοδος για τον Σύλλογό μας.
Θα σας προβάλουμε, συνέχισε στην ομιλία του,   ένα σύντομο video για το έργο που έγινε αυτούς  τους  μήνες και αναφέρεται στην ανάπλαση  του  χωριού και στα επιτυχημένα πολιτιστικά δρώμενα που πραγματοποιήσαμε εκεί.
Το συγκεκριμμένο  video  θα διατίθεται σύντομα, με ενημέρωσή μας μέσω της ιστοσελίδας του Συλλόγου  των απανταχού Χραναίων,   www. xranoi -arkadiaς.gr.


Θέλουμε  να ευχαριστήσουμε  εξ ονόματος όλων των πατριωτών τους εκλεκτούς συντοπίτες μας, κα Χριστίνα Γεωργακοπούλου και τον αδελφό της κο Ηλία Γεωργακόπουλο για το σημαντικό συγγραφικό τους έργο για το χωριό, το οποίο  μας έδωσαν την ευκαιρία να γνωρίσουμε με την ευγενική τους προσφορά στον περυσινό χορό μας, οι οποίοι ενώ είχαν προγραμματίσει να βρίσκονται στην εκδήλωση, απουσίαζαν  λόγω απρόσμενου οικογενειακού πένθους.Ο Σύλλογος τους συλλυπείται θερμά!

Επίσης εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην αξιαγάπητη γραμματέα του Συλλόγου μας κα Λιάνα Σίκαλη για τον απροσδόκητο θάνατο  της μητρός της και συζύγου του τέως προέδρου του Συλλόγου κ. Ιωάννου Σίκαλη.

Ο Σύλλογος ευχαρίστησε  όλους για την παρουσία τους και ευχήθηκε και του χρόνου να ξαναβρεθούν και να γιορτάσουν τόσοι και περισσότεροι!

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ!
    Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης , είναι πλέον σε νέα σελίδα

kafeneio-megalopolis.gr