ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ


Η SP Tableware είναι μια επαγγελματική ομάδα ποδηλασίας στην οποία Team manager είναι ο δικός μας Βασίλης Αναστόπουλος. Ο πρώτος αγώνας της χρονιάς ολοκληρώθηκε σήμερα στην Αλγερία, μαζί και η πρώτη νίκη !!
Από την επίσημη σελίδα της ομάδας διαβάζουμε...

Κορυφαία στιγμή στο ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής σεζόν για την SP Tableware,όπου κατάφερε να κατακτήσει την 1η θέση στη γενική ομαδική κατάταξη του Γύρου Αλγερίας, μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση, παρά το γεγονός ότι οι καιρικές συνθήκες ήταν δυσμενής και ο ανταγωνισμός μεγάλος, με την συμμετοχή 18 ομάδων.


Η ομάδα δικαίωσε τις προσδοκίες τόσο του τεχνικού διευθυντή Γιώργου Μανιάτη όσο και του Team Manager, Βασίλη Αναστόπουλου.

Στο σημερινό δύσκολο ανηφορικό 5ο ΕΤΑΠ, ο αρχηγός της ομάδας, Victor de la Parte, μετά από μια συναρπαστική μάχη κέρδισε την τελευταία αγωνιστική μέρα του Γύρου Αλγερίας και κατάφερε να αναρριχηθεί στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης και να στεφθεί ο νικητής του Γύρου Αλγερίας 2013.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Victor de la Parte μαζί με τον Sayar Mustafa  της ομάδας Torku Seker Sport αποσπάστηκαν από το κυρίως γκρουπ μετά τα πρώτα 40χλμ., στην συνέχεια ο Victor de la Parte 30 χλμ. πριν τον τερματισμό  αποσπάστηκε από τον Sayar Mustafa   σημειώνοντας μια διαφορά χρόνου 1,5 λεπτά μέχρι τον τερματισμό.


Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αποτελείται από τους αθλητές: Victor de la Parte, Sobrino, Peter van Dijk, Γιώργο Mπούγλα, Βασίλη Σημαντηράκη, Γιώργο Καράτζιο και τους Γιώργο Μανιάτη, προπονητή, Μιχάλη Ταμανάκια, μηχανικό, Γιάννη Παρασκευά, μασέρ.
Ο Γύρος Αλγερίας αποτελείται από πέντε αγωνιστικές ήμερες (ΕΤΑΠ), είναι αγώνας κατηγορίας 2.2 και η συνολική απόσταση των διαδρομών είναι περίπου 900 χλμ.

 Κατά την επιστροφή της θα μεταβεί στην Πάτρα για να συμμετάσχει στον Γύρο Θυσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης , είναι πλέον σε νέα σελίδα

kafeneio-megalopolis.gr