ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΟΥΡΑΣ: Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ !!!


Με αφορμή τον θόρυβο που έχει ξεσπάσει μετά τα όσα απίθανα ακούστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης , έχουμε σοβαρές εξελίξεις και στην Μεγαλόπολη.

Όπως σας έγραψα και χθες ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κάνει ότι δεν έχει μάθει τίποτα ( το είπε στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο , το είπε και σήμερα σε ερώτηση που του έγινε από δημοσιογράφο της Τρίπολης)
Άραγε δεν έχει περιέργεια να ενημερωθεί ο κύριος Δήμαρχος για όσα του κατήγγειλε χθες ο Γιάννης Φουσέκης?

Στην συνέντευξη που έδωσε σήμερα στο Arkadia Portal ο κύριος Μπούρας μας εξέπληξε δυσάρεστα πάλι αφού δήλωσε ότι Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ!! ξεχνώντας ότι υπάρχει ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ  του Δ.Σ. Μεγαλόπολης που λέει να γίνει μηνυτήρια αναφορά!!!

Δυστυχώς θα τρελαθούμε εντελώς σε αυτή την πόλη!! Αυτοί που έχουν επιλεγεί να προστατεύουν τα συμφέροντα μας και την υγεία μας , δεν εκτελούν τα καθήκοντα τους και παρανομούν! Και όχι μόνο είναι ανεπαρκείς αλλά είναι και επικίνδυνοι αφού δεν μπορούν ούτε τις δικές τους προτάσεις και αποφάσεις να  εκτελέσουν!!

Δυστυχώς όπως όλα δείχνουν ο κ Μπούρας κάτι φοβάται και δεν έκανε την μηνυτήρια αναφορά. Και αν λάβουμε υπόψιν μας πιο σοβαρά τα λεγόμενα του κ. Σμυρνιώτη , τότε ο κ. Μπούρας γνώριζε πολύ περισσότερα για τις παράνομες μεταφορές και το θάψιμο των σκουπιδιών από όσα  προσπαθεί να μας πείσει ότι ήξερε!!

Και μόνο οι αναφορές του κ. Σμυρνιώτη αλλά και οι κινήσεις και οι αντιδράσεις του κ. Μπούρα θα έπρεπε να έχουν απασχολήσει πιο σοβαρά την δικαιοσύνη αλλά το κυριότερο ..να αφυπνίσουν τους Μεγαλοπολίτες και να αρχίσουμε να ψαχνόμαστε τι ακριβώς παρασκήνιο υπάρχει με την Μαφία των Σκουπιδιών!!

Δείτε σχετικές αναρτήσεις

 http://kafeneio-megalopolis.blogspot.com/2013/03/blog-post_21.html

http://kafeneio-megalopolis.blogspot.com/2013/03/blog-post_5381.html

http://kafeneio-megalopolis.blogspot.com/2012/10/blog-post_3699.html


Διαβάστε παρακάτω την συνέντευξη του Δημάρχου Μεγαλόπολης στο ArkadiaPortal  και δείτε και μόνοι σας πως μας προστατεύουν οι Δημοτικοί μας Άρχοντες!!


Μπούρας: Ο δήμαρχος δεν είναι εισαγγελέας για να κάνει μηνύσεις- ο Σμυρνιώτης να ασχολείται με τα του οίκου του

"Μη σου λάχει κακός γείτονας" έλεγαν οι παλιοί και η εν λόγω ρήση ταιριάζει μάλλον γάντι στην περίπτωση της Τρίπολης και της Μεγαλόπολης σχετικά με το θέμα των απορριμμάτων.  Η μεταφορά απορριμμάτων προ μηνών (σύμφωνα με στοιχεία υπηρεσιών) από την Τρίπολη στη Μεγαλόπολη έχει δημιουργήσει διαμάχη μεταξύ των δύο δήμων, που υποβόσκει και με κάθε ευκαιρία έρχεται στην επιφάνεια. Μία τέτοια ευκαιρία δόθηκε και χθες στη διάρκεια της συνεδρίασης του ΔΣ Μεγαλόπολης.

Το θέμα ήρθε μετά από ερώτηση που έγινε από τον επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του ΔΣ Γ.Φουσέκη για το αν έχει κάνει μήνυση ο δήμαρχος Μεγαλόπολης στο δήμαρχο Τρίπολης για τα απορρίμματα που μεταφέρθηκαν και αν γνωρίζει τις δηλώσεις που κάνει ο κ. Σμυρνιώτης ότι δηλαδή όλοι οι δήμοι παρανομούν.

Ο κ. Μπούρας για το δεύτερο - για τις δηλώσεις δηλαδή δήλωσε άγνοια- ενώ σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του ανέφερε ότι "οι δηλώσεις αυτές αν γίνονται από πλευράς δημάρχου Τρίπολης δεν συνάδουν με τον πολιτικό πολιτισμό που θέλει να εφαρμόσει ο δήμος μας και δείχνουν πολιτική αλητεία".

Συνεχίζοντας ο δήμαρχος μας είπε ότι ο κ. Σμυρνιώτης θα πρέπει να ασχολείται με τα "του οίκου του" και όχι με το τι κάνουν οι άλλοι δήμοι και μάλιστα όταν πηγαίνει τα σκουπίδια στην αυλή των άλλων. Το πρόβλημα το δικό του δεν μπορεί να το κάνει πρόβλημα όλων γιατί αυτό δείχνει την ανεπάρκειά του.

Όσον αφορά το θέμα της μήνυσης ο κ. Μπούρας μας ανέφερε ότι έχουν αναθέσει σε νομικό να παρακολουθεί το θέμα και στη Μεγαλόπολη και στην Αθήνα ενώ θα πρέπει οι αρμόδιες αρχές να πράξουν τα δέοντα και να προχωρήσουν σε μηνύσεις αφού ο δήμαρχος δεν είναι εισαγγελέας για να κάνει μηνύσεις σε άλλους δημάρχους. 

Μάλιστα σημείωσε ότι υπάρχει η έκθεση των ελεγκτών περιβάλλοντος που ζητούν από τον κ. Αγγελάκα να προβεί σε όλες τις ενέργειες για να απομακρυνθούν τα σκουπίδια από τη Μεγαλόπολη και για να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Επεσήμανε δε ο δήμαρχος Μεγαλόπολης πως "δεν γίνεται να απλοποιούμε τόσο πολύ τα πράγματα και η αντιπολίτευση καλά κάνει και μιλά στο ΔΣ αλλά το θέμα είναι πώς ασκείται υπεύθυνη διοίκηση και μάλιστα σε ένα τόσο σημαντικό θέμα όπως είναι τα απορρίμματα"..

Τέλος ο κ. Μπούρας έκανε λόγο για "παλινωδίες", "δεσμεύσεις που δεν τηρήθηκαν"  και σημείωσε χαρακτηριστικά ότι "δεν μπορώ να έχω εμπιστοσύνη σε κανέναν για το συγκεκριμένο θέμα και διαπιστώνω να γίνονται διαρκώς λαθεμένες κινήσεις".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης , είναι πλέον σε νέα σελίδα

kafeneio-megalopolis.gr