¨ΠΕΡΙΕΡΓΟ¨ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΓΝΙΤΟΣΗΜΟ ΑΠΟ ΙΕΡΩΜΕΝΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ


Ενοχλήθηκαν κάποιοι στην Τρίπολη και στην Περιφέρεια από την συλλογή υπογραφών που γίνεται στην Μεγαλόπολη για την κατανομή και την διαχείριση του Λιγνιτόσημου.

Πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς το γεγονός ότι βλέπουμε δημοσιεύματα που φτάνουν στο σημείο να κατακρίνουν ενέργειες ενός ιερωμένου στην Μεγαλόπολη ο οποίος συμμετέχει στα κοινά της πόλης.

Είναι τόσο μεγάλη η ενόχληση τους που δεν διστάζουν να αφήσουν υπονοούμενα ότι ενδεχομένως να θέλει να πολιτευτεί ο ιερωμένος και μάλιστα ζητάνε και την παρέμβαση του Μητροπολίτη για να ¨μαλώσει ¨τον ιερωμένο. Μάλιστα υπάρχουν πληροφορίες ότι υπήρχε και τηλεφωνική επικοινωνία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη με τον Μητροπολίτη Γόρτυνος και Μεγαλόπολεως για το θέμα.

Πιστεύω ότι το δημοσίευμα αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο και θα πρέπει να προσέξουν οι συντάκτες του μην κάνουν αυτό που προσπαθούν να χρεώσουν στον ιερωμένο της πόλης μας - να έχουν κάνει και οι ίδιοι ίσως ένα κατευθυνόμενο δημοσίευμα το οποίο πολύ πιθανόν να έχει προέλθει από συγκεκριμένα συμφέροντα τα οποία ενόχλησε η κίνηση του ιερωμένου.

Θα διαβάσετε παρακάτω το σχετικό κείμενο και θα δείτε ότι ο συντάκτης του, μέμφεται τον παπά - που κατά την άποψη του- τολμάει να πολεμάει την Περιφέρεια!Τον εμφανίζει μάλιστα κυριολεκτικά σαν πολέμιο της Περιφέρειας!

Προφανώς οι ¨καλοθελητές¨συμπολίτες μας που μετέφεραν τα όσα έγιναν χθες στον Άγιο Νικόλαο , τα μετέφεραν λάθος και ξέχασαν να αναφέρουν ότι ο παπάς είναι μέλος της επιτροπής διαβούλευσης του Δήμου !

Καλό είναι να προσπαθεί ο καθένας να περάσει τα δικά του συμφέροντα αλλά ας είμαστε πιο προσεκτικοί όταν αποφασίζουμε να ¨χτυπήσουμε¨έναν από τους πιο αγαπημένους ιερωμένους της Μεγαλόπολης.
Μπορεί να μας θυμώσουν ακόμα πιο πολύ και έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θέλουν!

Διαβάστε το σχετικό δημοσίευμα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης , είναι πλέον σε νέα σελίδα

kafeneio-megalopolis.gr