ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΤΑΞΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ


Μεταφορά των Ταξί αποφάσισε το Δ.Σ. Μεγαλόπολης αφού υπήρχε αίτημα λόγω της κατεδάφισης του κτιρίου που βρίσκεται στην οδό Αγίου Νικολάου . Με αφορμή το αίτημα αυτό ψηφίστηκε και τίθεται σε εφαρμογή ένα τμήμα της νέας κυκλοφοριακής μελέτης .

Συγκεκριμένα δημιουργούνται 2 νέες θέσεις πιάτσες Ταξί στην Μεγαλόπολη , η μία στην οδό Αρχαίου Θεάτρου από τον ΟΤΕ εως τα όρια του Ναού του παλιού Αγίου Νικολάου με κατεύθυνση προς την πλατεία και η δεύτερη στην οδό Αρχαίου Θεάτρου πάλι , στον χώρο του πάρκινγκ στην κεντρική πλατεία με κατεύθυνση προς Καρύταινα. 

Από την συζήτηση του θέματος απουσίαζαν οι 2 παρατάξεις της αντιπολίτευσης , Δημοτική Αναγέννηση του Σπύρου Τσιριγώτη και Νέα Εποχή του Γιάννη Φουσέκη. Παρών ήταν ο κ Παγανός.

Τόσο ο Δήμαρχος Παναγιώτης Μπούρας όσο και ο εισηγητής του θέματος κ. Κανέλλος Δράκος δήλωσαν πως στην ουσία τίθεται σε εφαρμογή μια απόφαση που είναι   είναι θείο δώρο για τους επαγγελματίες οδηγούς αλλά και νοικοκυρεύει την πόλη . Αναφερόμενος ο Δήμαρχος σε ερώτηση αν έχουν ενημερωθεί και αν συμφωνούν οι οηγοί των Ταξί δήλωσε πως οι θέσεις των Ταξί έχουν συζητηθεί πολλές φορές και πως αν  υπάρχουν προβλήματα και προστριβές θα παρθεί απόφαση να πάνε τα ταξί στο κέντρο υγείας .

Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης δήλωσε επίσης πως σήμερα στην ουσία ψηφίζεται  ένα τμήμα της νέας μελέτης η οποία θα έρθει ίσως και στο επόμενο συμβούλιο να ψηφιστεί ολόκληρη .

Ο εισηγητής κ. Δράκος δήλωσε επίσης ότι λόγοι του επειγόντως είναι ότι υπήρχε από 11 Μαρτίου το αίτημα από αστυνομία αλλά δεν είχε  γίνει επικαιροποίηση της μελέτης .  Λόγω του  κατεπείγοντος αιτήματος οι υπηρεσίες κινητοποιήθηκαν και έτσι το θέμα έρχεται σε έκτακτο συμβούλιο για ψήφιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης , είναι πλέον σε νέα σελίδα

kafeneio-megalopolis.gr