ΛΥΚΑΙΑ 2013:ΚΑΛΕΣΜΑ - ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΩ ΚΑΡΥΩΤΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ¨Ο ΛΥΚΑΙΟΣ ΔΙΑΣ¨



Με αθρόα συμμετοχή μελών και φίλων και σε πανηγυρική και ενθουσιώδη ατμόσφαιρα συνήλθε την Κυριακή το πρωί, 3η Μαρτίου 2013 στην αίθουσα της Ένωσης Τριπολιτών Αττικής, οδός Γ’ Σεπτεμβρίου και Πολυτεχνείου 12, 1ος όροφος, η Τακτική Γενική Συνέλευση του Πολιτιστικού Συλλόγου Άνω Καρυωτών Αρκαδίας Ο ΛΥΚΑΙΟΣ ΔΙΑΣ, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.      Εκλογή Προεδρείου Γ.Σ. / Εφορευτικής Επιτροπής –  Ανακήρυξη Υποψηφίων
2.      Διοικητικός / Οικονομικός Απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ.
3.      Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
4.      Οργάνωση Λυκαίων Αγώνων  2013 – Ένταξη του Συλλόγου σε Προγράμματα της
            ΑΝ.ΒΟ.ΠΕ.
 5.      Προτάσεις Μελών
 6.     ΄Εγκριση Απολογισμών – Απαλλαγή Μελών Διοικητικού Συμβουλίου
 7.      Αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής
           Επιτροπής (ΕΕ)

Τη Συνέλευση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων:
1.    Ο  Αρκάς από Ράπτη Γορτυνίας Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Πάλης ( ΕΟΦΠ ) Δημήτρης Κολιτσόπουλος με τη σύζυγό του και την Σπαρτιάτισσα Ολυμπιονίκη Πάλης Βούλα Ζυγούρη
2.    Ο Τριπολιτσίωτης  και Λυκαιολάτρης Αθλητής του  Υπέρ – Μαραθωνίου δρόμου Γιάννης Κούρος με διεθνείς διακρίσεις και επιδόσεις, που έχει συμμετάσχει με ιδιαίτερο πάθος στους Λυκαίους Αγώνες και ως αθλητής και ως λαμπαδηδρόμος.
3.    Ο ΄Ανω Καρυώτης Πρόεδρος της Εταιρείας Αρκαδικών Γραμμάτων και Τεχνών Ηλίας Θ. Στασινός
4.    Ο ΄Ανω Καρυώτης Πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Λυκόσουρας Κυριάκος Κ. Καραγιάννης
5.    Ο πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου Βασταίων και ένθερμος φίλος και μέλος του Συλλόγου Φώτης Ζώης
6.    Ο πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου Λυκοσουραίων, επίσης  ένθερμος φίλος και μέλος του Συλλόγου Τάκης Παπανδρέου
7.    Ο αειθαλής Επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου ο ΛΥΚΑΙΟΣ ΔΙΑΣ, Νίκος Ι. Κωστόπουλος, εκ των εμπνευστών & δημιουργών των Αναβιώσεων των Λυκαίων Αγώνων και επί 25 χρόνια Πρόεδρος και Καθοδηγητής του Συλλόγου, που στην έναρξη της Συνέλευσης πήρε την θέση του Επίτιμου Προέδρου της Συνέλευσης τιμής ένεκεν και λόγω του επετειακού χαρακτήρα των Λυκαίων 2013 (1973 – 2013 σαράντα χρόνια από την αρχική Αναβίωση).

Η  Συνέλευση ξεκίνησε με την εκλογή τριμελούς προεδρείου / εφορευτικής επιτροπής. Καθήκοντα προέδρου ανέλαβε ο Δημήτρης Ι. Κωστόπουλος, Ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών και ως μέλη η Μαρία Χ. Κουμουνδούρου και η Αντωνία Κ. Καραγιάννη. Με την ανάληψη των καθηκόντων του το Προεδρείο ευχαρίστησε τη Συνέλευση για την εκλογή του, διάβασε τα θέματα της ημερήσιας διάταξης και προέβη στην ανακήρυξη των υποψηφίων για το ΔΣ και την ΕΕ με την οριστικοποίηση των υποψηφιοτήτων που είχαν υποβληθεί μέχρι την έναρξη των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης για την κατάρτιση του ενιαίου ψηφοδελτίου

Οι κύριες εργασίες της Συνέλευσης ξεκίνησαν με το Θέμα 2: Διοικητικός Απολογισμός του απερχόμενου,  ΔΣ με ομιλητές τους Χρήστο Κ. Κουμουνδούρο, Αγγελική Γ. Σπανού - Πουλοπούλου και Σοφία Σ. Κακουλίδου.

Ο Χρήστος Κ. Κουμουνδούρος, Πρόεδρος του απερχόμενου ΔΣ, ευχήθηκε καλή χρονιά και χαιρέτησε την πολυπληθή παρουσία των μελών και φίλων του Συλλόγου. Μετά, αναφέρθηκε εκτενώς για τα πεπραγμένα και τη δράση του Συλλόγου το 2012:



Δείτε στα παρακάτω έγγραφα την εισήγηση , τον οικονομικό απολογισμό και την έκθεση της εξελεκτικής επιτροπής. Επίσης  και ένα έγγραφο για την διοργάνωση των Λυκαίων 2013






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης , είναι πλέον σε νέα σελίδα

kafeneio-megalopolis.gr