ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΜΟΡΕΑΣ - ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ ΔΡΟΜΟΙ - ΔΙΟΔΙΑ - ΣΥΝΔΕΤΗΡΙΑ ΟΔΟΣ


Για πολλοστή φορά θα αναφερθώ στο μεγάλο πρόβλημα με την ποιότητα του οδοστρώματος στην παλιά εθνική οδό  Μεγαλόπολης - Καλαμάτας , ειδικά στο τμήμα Λεύκτρο -Παραδείσια.

Το συγκεκριμένο κομμάτι έχει υποστεί τεράστιες ζημιές , κυρίως από την περίοδο που
ο ΜΟΡΕΑΣ έφτιαχνε την νέα εθνική οδό. Το ερώτημα που μπαίνει είναι ... Ποιος είναι υπεύθυνος να αποκαταστήσει το οδόστρωμα? Ο ΜΟΡΕΑΣ έχει η δεν έχει υποχρέωση να επισκευάσει τον δρόμο?


Οι λακκούβες είναι αμέτρητες και πάρα πολύ επικίνδυνες. Το οδόστρωμα εντελώς κατεστραμμένο!
Είναι πάρα πολλοί οι οδηγοί που έχουν πάθει ζημιές στα οχήματα τους και έχουν κινδυνέψει να πάθουν ατύχημα.  Έχω αναφερθεί πολλές φορές στο πρόβλημα και κανείς αρμόδιος δεν συγκινήθηκε να απαντήσει.



Από την Περιφέρεια, από τον Δήμο Μεγαλόπολη κανένας δεν ενδιαφέρεται κανένας δεν μπαίνει στον κόπο να δώσει μια εξήγηση.

Και πληρώνουμε τώρα πλέον και στα Παραδείσια ΔΙΟΔΙΑ την στιγμή που η παλιά εθνική οδός από την Μεγαλόπολη προς τα Παραδείσια είναι κατεστραμμένη και σε μαύρα χάλια!

Επίσης πληρώνουμε  διόδια στην Ασέα την στιγμή που δεν έχουμε συνδετήρια οδό με την πόλη και η Μεγαλόπολη είναι η μοναδική πόλη που ο νέος δρόμος την απομόνωσε! Αλήθεια θα μάθουμε τελικά τι συμβαίνει με την Συνδετήρια οδό?  Που βρίσκεται το θέμα? Γιατί έχουν σταματήσει πάλι έστω οι όποιες εργασίες γίνονταν ?


Παράπονα έχουν και οι κάτοικοι του Τ.Δ. Βελιγοστής οι οποίοι είχαν λάβει διαβεβαιώσεις ότι θα αποκατασταθεί - από συγκεκριμένα στελέχη του ΜΟΡΕΑ - το τμήμα του δρόμου που έχει υποστεί ζημιές προς το χωριό τους αλλά τελικά ο ΜΟΡΕΑΣ δεν έχει κάνει τίποτα!!



Θα σας παραθέσω παρακάτω και τις σχετικές αναρτήσεις που έχω κάνει κατά καιρούς αλλά δεν υπάρχει καμία απάντηση από κανέναν αρμόδιο!

 http://kafeneio-megalopolis.blogspot.com/2012/10/blog-post_16.html

 http://kafeneio-megalopolis.blogspot.com/2012/09/blog-post_8457.html

Για τους εκλεγμένους άρχοντες μας , είναι δεδομένο ότι τις έχουν διαβάσει....

Επειδή όμως είναι σίγουρο ότι δεν έχουν λάβει γνώση οι υπεύθυνοι του ΜΟΡΕΑ θα φροντίσω να στείλω ένα  email και να τους ζητήσω την άποψη του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης , είναι πλέον σε νέα σελίδα

kafeneio-megalopolis.gr