ΝΕΚΡΟΣ ΕΝΑΣ ΚΥΝΗΓΟΣ ΣΤΟ ΙΣΑΡΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ


Ένας κυνηγός έπεσε νεκρός από τα σκάγια του όπλου του κουμπάρου του , το μεσημέρι σε δασική περιοχή στο Τ.Δ. Ίσαρη Μεγαλόπολης.

Οι 2 κυνηγοί είχαν έρθει στην περιοχή με φίλους τους και κάποια στιγμή έπεσε νεκρός ό ένας από πυροβολισμό του όπλου του άλλου.

Οι 2 κυνηγοί είναι από την Αθήνα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και τα ονόματα τους δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Αυτή την στιγμή διεξάγεται έρευνα για τις συνθήκες , κάτω από τις οποίες είχαμε έναν ακόμα νεκρό κυνηγό στην περιοχή μας.

Από την Αστυνομία εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση...

 Συνελήφθη, χθες (11-2-2013) το απόγευμα, στη περιοχή «Πετροβούνι» του Δήμου Μεγαλόπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεγαλόπολης, ένας 60χρονος ημεδαπός κυνηγός, για ανθρωποκτονία από αμέλεια σε βάρος ενός 61χρονου ημεδαπού, επίσης κυνηγού.
Ειδικότερα, οι δύο κυνηγοί, χθες το απόγευμα, στη περιοχή «Πετροβούνι» του Δήμου Μεγαλόπολης Αρκαδίας, κυνηγούσαν μαζί πτηνά, όταν ο 60χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 61χρονο.
Άμεσα μετέβησαν στο σημείο αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Μεγαλόπολης και συνέλαβαν τον 60χρονο, ενώ κατασχέθηκαν τα κυνηγετικά τους όπλα, καθώς και τα φυσίγγια αυτών.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Μεγαλόπολης, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης , είναι πλέον σε νέα σελίδα

kafeneio-megalopolis.gr