ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΜΗΝΕΣ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΚΟΜΒΟΥ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΤΗΡΙΑΣ ΟΔΟΥ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ !



Δημοσιεύθηκε στην Διαύγεια του Δήμου Μεγαλόπολης η υπογραφή της Απευθείας Ανάθεσης της μελέτης για την κατασκευή του κόμβου που θα ενώνει την συνδετήρια οδό με την πόλη της Μεγαλόπολης.

Σας θυμίζω για ακόμη μια φορά, ότι η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε στις 6 Απριλίου του 2012 από το Δημοτικό Συμβούλιο
 δείτε την σχετική απόφαση εδώ

και ψηφίστηκε στις 5 Δεκεμβρίου του 2012 από την οικονομική επιτροπή του Δήμου Μεγαλόπολης!
 δείτε την σχετική απόφαση εδώ

Δηλαδή έπρεπε να περάσουν 10 ολόκληροι μήνες για να ξεκινήσει να εφαρμόζεται η απόφαση του Δ.Σ. για ένα τόσο σημαντικό θέμα!!! Επίσης σημαντικό είναι ότι η μελέτη δόθηκε με Απευθείας Ανάθεση με το ποσό των 15.000 ευρώ, με την δικαιολογία ότι έπρεπε να γίνουν γρήγορες και επείγουσες κινήσεις και διαδικασίες! Θα μας απαντήσει κάποιος γιατί η τόσο μεγάλη καθυστέρηση?
Δείτε την σύμβαση εδώ


Επίσης έχουμε και την ανάρτηση της απόφασης της οικονομικής επιτροπής για τον ορισμό πληρεξούσιου Δικηγόρου για την υπεράσπιση των συμφερόντων του Δήμου Μεγαλόπολης σχετικά με την απαλλοτρίωση εκτάσεων στη Τ.Κ. Περιβολίων κατά την εκδίκαση αίτησης του Ελληνικού Δημοσίου , δηλαδή τον καθορισμό τιμής για την νέα χάραξη.
δείτε την απόφαση εδώ

Πως όμως θα έχουμε καθορισμό τιμής την στιγμή που υπάρχει εμπλοκή στα τελευταία 200-300 μέτρα? Μήπως το δικαστήριο θα καθορίζει τιμή χωρίς να συμπεριλάβει το οικόπεδο της κ. Καντέλη και ότι χρειάζεται για τον κόμβο? Αυτό αν γίνει σημαίνει ότι ο καθορισμός τιμής που θα γίνει τον Απρίλιο δεν σημαίνει τίποτα, θα πρέπει να περιμένουμε να γίνει για όλη την χάραξη !!

Επίσης ξαναθυμίσω για πολλοστή φορά ότι η τροποποίηση της Μ.Π.Ε. μιλάει για κυκλικό κόμβο. Πως θα ξεπεραστεί αυτό? Γιατί όλοι γνωρίζουμε πλέον ότι υπάρχει παρασκηνιακά αποφασισμένο να γίνει ο κόμβος με φανάρια και η μελέτη είναι για το κάνει πιο επίσημο! Κόμβος με φανάρια θα γίνει γιατί έτσι θίγονται λιγότερο οι ιδιοκτήτες.

Μόλις προχθές ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης έδωσε συνέντευξη και σχεδόν πανηγυρικά δήλωσε ότι ο δρόμος θα έχει τελειώσει και θα έχει παραδοθεί μέχρι το Καλοκαίρι.
Δείτε εδώ

Δεν μας είπε όμως ποιο Καλοκαίρι εννοούσε!! Γιατί με τους χειρισμούς του και τις μεγάλες καθυστερήσεις είναι πολύ απίθανο να παραδοθεί ο δρόμος φέτος!! Ευχή όλων μας είναι να βγει αληθινός και επιτέλους να συνδεθεί η πόλη με την εθνική οδό.
Αν όμως δεν συμβεί αυτό τι δικαιολογίες θα βρει μετά ο κ. Δήμαρχος??

Δείτε παρακάτω όλα τα σχετικά έγγραφα .....





4 σχόλια:

  1. ΑΝ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ 10 ΜΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΤΗ ΖΗΣΕ ΜΑΗ ΝΑ ΦΑΣ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ... ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τον Αύγουστο θα έχουμε δρόμο...χαχαχαχα..το 2016;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλήθεια 'εχουν περασει 7 χρονια Μπούρα.Μπορεί να μας πεί κάπ[οιος ένα έργο που εχει κάνει;Μας πήραζε ο τσιριγώτης, που θα μπορούσε ειναι αλήθεια περισσότερα,αλλά εχει κάτι να θυμόμαστε από την θητεία του.Φεύγει ο γιατρός και δεν θα τον θυμάται κανείς, παρά μόνο όλοι αυτοί που φάγανε από τα εφταράκια του τιποτα.ΤΑ ΨΕΦΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. giati ekane o prohgoumenos dhmarxos.mallon mas douleveis k esy.oloi trwne emeis ftaime pou tous pshfizoume.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης , είναι πλέον σε νέα σελίδα

kafeneio-megalopolis.gr