ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ


Μετά τις τελευταίες βροχές, έχουν δημιουργηθεί πολλά προβλήματα σε δρόμους της Αρκαδίας.

Στη Γορτυνία έχουν γίνει καταπτώσεις βράχων «από την Καρκαλού, Λαγκάδια μέχρι Λευκοχώρι και χαμηλά προς το Λειβαδάκι, στο δρόμο Τρίπολης – Πύργου» λέει στο kalimera-arkadia.gr, ο Ανττιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας.

Αύριο αναμένεται να τελειώσει ο καθαρισμός σε όλο αυτό το κομμάτι του δικτύου. Εδώ, να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την αστυνομία, ο δρόμος στα Λαγκάδια είναι πλέον ανοιχτός.

Ένα άλλο πρόβλημα είναι στο δρόμο από το Τουμπίτσι για Ράχες, στη Γορτυνία, σε ένα σημείο έχει γίνει μία μεγάλη κατολίσθηση με συνέπεια να έχει αποκλειστεί το χωριό Ράχες.

Το πρόβλημα είναι ότι οι Ράχες είχαν πρόσβαση μέσω Χώρας Νεοχωρίου, αλλά και εκεί υπάρχει κατολίσθηση, με αποτέλεσμα το χωριό να είναι αποκομμένο σε δύο μεριές!

Στο δρόμο από Τουμπίτσι θα γίνουν παρεμβάσεις, ώστε να περνούν αυτοκίνητα, αυτή τη στιγμή περνούν μόνο μικρά οχήματα. Για να αποκαταστηθεί η βλάβη χρειάζονται πάνω από 200.000 €.

Στη Μεγαλόπολη υπάρχει πρόβλημα μεταξύ Λυκαίου και Νέας Μεσσηνίας. Υπάρχει κατολίσθηση. Ήδη η Περιφέρεια έχει στείλει αυτοκίνητα με άμμο για να γίνει διέλευση. Ενώ, προβλήματα υπάρχουν και στο Νεοχώρι Λυκόσουρας.

Από το Καλημέρα Αρκαδία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης , είναι πλέον σε νέα σελίδα

kafeneio-megalopolis.gr