ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΟΥΣΕΚΗΣ: ΚΑΛΟΥΜΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ !!


ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

                                                             ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μνημείο αλαζονείας ευτελισμού και απαξίωσης του κορυφαίου θεσμού όπως είναι η λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου , αποτελεί η χθεσινή συνειδητά επιλεγμένη και καλά οργανωμένη , πραξικοπηματική συμπεριφορά του νέου προέδρου κ. Κανέλου Βασίλειου , αναγκάζοντας την παράταξη μας να αποχωρήσει από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Και τούτο διότι:

1. Η χθεσινή ημερήσια διάταξη περιελάμβανε το τεχνικό πρόγραμμα, ( πέραν των υπολοίπων θεμάτων) δηλαδή τον κορμό του προϋπολογισμού  που περιέχει τα Έργα και τις Δράσεις που προγραμματίζονται να υλοποιηθούν σε ολόκληρο τον Δήμο το 2013, ως εκ τούτου το σπουδαιότερο θέμα της Χρονιάς!

2. Η ωμή απροσχημάτιστη και κατάφωρη παραβίαση του κανονισμού , όπου ρητά αναφέρει ότι οι εισηγήσεις των θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης δίνονται στους Δημοτικούς Συμβούλους τουλάχιστον 2 ημέρες πρίν από την συνεδρίαση, στην παράταξη μας εδόθη δύο (2) ώρες νωρίτερα !!

3. Η πρωτοφανής απαξίωση των προέδρων και εκπροσώπων των Τοπικών Διαμερισμάτων , αφού κανείς δεν ενημερώθηκε  και δεν συμμετείχε στην συγκρότηση του Τεχνικού Προγράμματος , για το 2013.

4. Η εσκεμμένη πρακτική να δοθεί το Τεχνικό Πρόγραμμα στην πλειοψηφία από την προηγούμενη Πέμπτη όταν και παρουσιάστηκε στην επιτροπή διαβούλευσης αλλά όχι όμως στην μειοψηφία!

5.Η αυταρχική άρνηση της πρότασης αναβολής για δύο ημέρες η οποία ενδεχομένως θα διόρθωνε και διευθετούσε την αδικαιολόγητη και πρωτόγνωρη θεσμική εκτροπή.

Φίλες και Φίλοι.

Η παράταξη μας δυο χρόνια τώρα έχει δώσει δείγματα γραφής ως μια Ήρεμη , Σοβαρή Εποικοδομητική και Ενωτική Δύναμη  ευθύνης , ψηφίζοντας πολλές προτάσεις της πλειοψηφίας ( ακόμη και το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2011) , προκειμένου ο τόπος μας να πάει μπροστά που είναι το ζητούμενο και ο στόχος μας.

Η χθεσινή όμως ημέρα χωρίς καμιά  αμφιβολία δημιουργεί έντονους προβληματισμούς και ιδιαίτερη ανησυχία , για την ενδεχόμενη  επικράτηση επικίνδυνων και αντιδημοκρατικών  μεθοδεύσεων με προφανή στόχο την κατασυκοφάντηση , την σπίλωση και τώρα την φίμωση της Αντιπολίτευσης !

Γι αυτό καλούμαι όλους τους συναδέλφους στο Δημοτικό Συμβούλιο να απομονώσουν και αν αποκρούσουν τέτοιες μεθοδεύσεις και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ  να υπερασπιστούμε την ηρεμία και την Δημοκρατική λειτουργία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης , είναι πλέον σε νέα σελίδα

kafeneio-megalopolis.gr