ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΟΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ!



Μεγάλα προβλήματα αντιμετωπίζει η ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη με την κακοκαιρία.
Συγκεκριμένα λόγω της κακοκαιρίας αλλά και προβλημάτων στο Ορυχείο της Μεγαλόπολης , υπάρχει μεγάλη μείωση στις ποσότητες κάρβουνου που παράγονται.

Σαν αποτέλεσμα είχαμε το σβήσιμο της Μονάδας 4 και φραξίματα στα συστήματα λιγνίτη και επίσης είχαμε μεγάλα προβλήματα και στην μονάδα 3 η οποία τελικά τέθηκε και αυτή εκτός λειτουργίας!!

Η μονάδα 3 έχει μπει πάλι στο σύστημα αλλά λειτουργεί οριακά ενώ η μονάδα 4 αναμένεται να ξεκινήσει πάλι την Κυριακή αν καταφέρει  το Ορυχείο να την τροφοδοτήσει με κάρβουνο!!

Η παραγωγή του Ορυχείου έχει μειωθεί από τους 25 χιλ. τόνους ημερησίως στους 2 !! Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην υπάρχει πλέον καύσιμο για την ασφαλή λειτουργία των μονάδων.
Μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που  προτείνουν να επισπευσθεί  η προγραμματισμένη συντήρηση της μονάδας 3 μήπως και δοθεί προσωρινή λύση στην τροφοδοσία των μονάδων!

Αυτή είναι η κατάντια που έχουν φέρει την ΔΕΗ οι αποφάσεις και οι μειώσεις των υπευθύνων!
Σημειώνεται ότι η ζημιά από τις κρατήσεις των μονάδων και την καύση πετρελαίου για υποστήριξη της καύσης είναι τεράστια!!




2 σχόλια:

  1. Ήταν αναμενόμενο να γίνει κάποια στιγμή και αυτό είναι μόνο η αρχή του προβλήματος. Το ορυχείο έχει δώσει μήνυμα SOS εδώ και πολύ καιρό .Το μόνο που κοιτάζει η ιεραρχία είναι να κόψει τα σαββατοκύριακα και τις υπερωρίες .Δεν βλέπουν την έλλειψη προσωπικού και υλικών, έχουν αφήσει το ορυχείο στο έλεος των εργολάβων με την ευλογία του συνδικάτου.Ας είναι καλά οι τρεις ιεράρχες που νόμισαν και νομίζουν ότι θα βάλουν τάξη στο ορυχείο αλλά το μόνο που κατάφεραν είναι η κατάρρευση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΑ 45 ΜΕΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΗΣ 4 ΑΔΕΙΑ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΗΓΕΣΙΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΜΕΧΡΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΑΥΤΙΑ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ!!!!!!!11

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης , είναι πλέον σε νέα σελίδα

kafeneio-megalopolis.gr