ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥΡΚΟΛΕΚΑΙΩΝ ¨Η ΕΝΟΤΗΤΑ¨


ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ   ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥΡΚΟΛΕΚΑΙΩΝ   « Η ΕΝΟΤΗΤΑ»

Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 12:00 σε αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Άλσους στην Άνω Ηλιούπολη  ο σύλλογος μας έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Η ανταπόκριση τον συμπατριωτών μας στο κάλεσμα του συλλόγου, μας εξέπληξε θετικά μιας και η   προσέλευση ξεπέρασε τα 130 άτομα.


Το Δ.Σ του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τους συγχωριανούς μας και τους φίλους του συλλόγου και του χωριού που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Αξιοπρόσεκτη ήταν και η προσέλευση της νέας γενιάς, που έδωσε άλλη πνοή στην εκδήλωση και αισιοδοξία για το μέλλον του συλλόγου και του χωριού μας. Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησε φαγητό και χορός που διήρκεσε μέχρι αργά το απόγευμα.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και αντιπροσωπεία του συλλόγου της Αδελφότητας Τουρκολεκαίων ο Νικηταράς με επικεφαλή τον πρόεδρο κ. Δημήτριο Μανιάτη.


Ο Υπουργός Υγείας  κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος και Βουλευτής Αρκαδίας της Ν.Δ έστειλε τις ευχές και το ενδιαφέρον του για το χωριό μας αλλά λόγω ανωτέρας βίας δεν μπόρεσε να παρευρεθεί. Ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Ε. Γιαννακούρας λόγω της κακοκαιρίας των προηγουμένων ημερών και των προβλημάτων που δημιούργησε στο νομό μας δεν κατάφερε να παρευρεθεί στην εκδήλωση και μας ενημέρωσε ότι οι εργασίες στο δρόμο προς τη Μεσσηνία θα αρχίσουν τις προσεχείς εβδομάδες.


Είμαστε βέβαιοι πως με τη συμπαράσταση και τη συμμετοχή των συμπατριωτών μας του χρόνου θα είμαστε ακόμα καλλίτεροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης , είναι πλέον σε νέα σελίδα

kafeneio-megalopolis.gr