Παρεμβάσεις του Παναγιώτη Βαλασόπουλου στη σημερινή συνεδρίαση της επιτροπής του ΕΑΠ (λιγνητόσημο).


Στη σημερινή συνεδρίαση της επιτροπής του ΕΑΠ (λιγνητόσημο) μετείχε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε Αρκαδίας, ο οποίος  και  κατέθεσε τις ακόλουθες παρεμβάσεις που συζητήθηκαν στην επιτροπή :

Α. Παρακαλώ στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων σας να εντάξετε στη συνεδρίαση της 05/12/12, τα παρακάτω θέματα προς συζήτηση :
  1. Προτείνουμε την ένταξη του έργου " Σχέδιο Στρατηγικής Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης 2013-2020 Λεκανοπεδίου Μεγαλόπολης" προϋπολογισμού 20.000 ευρώ με ΦΠΑ σε συνεργασία με το ΠΑΠΕΛ.
  2. Την ένταξη του έργου "Μελέτη και υλοποίηση ολοκληρωμένων τεχνικών παρεμβάσεων, για την προστασία του πάγιου κεφαλαίου, των κτηνοτρόφων πληγέντων, από τις πρόσφατες πυρκαγιές Λεκανοπεδίου Μεγαλόπολης" προϋπολογισμού 18.000 ευρώ με ΦΠΑ με την Δ. Τ. Υ. Π.Ε. Αρκαδίας.
Β. Παρακαλώ να μου απαντήσετε στα κάτωθι ερωτήματα, στο πλαίσιο του θέματος της ημερήσιας διάταξης «ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ» :
  1.  Γιατί παρά την δέσμευσή σας, σε προηγούμενη επιτροπή, δεν έχουν δοθεί   εισηγήσεις μαζί με την πρόσκληση,
  2. Γιατί ενώ έχουν απομαγνητοφωνηθεί τα πρακτικά προηγούμενων συνεδριάσεων της επιτροπής δεν έχουν έρθει για έγκριση, ως πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης, παρά την αντίστοιχη δέσμευσή σας,
  3. Σε ποια φάση υλοποίησης βρίσκονται οι προηγούμενες αποφάσεις, αφού έχουν εγκριθεί πλέον από το ΠΕΣΥ.                                                         

Ως αποτέλεσμα, η επιτροπή απεδέχθη τη συζήτηση εκτός ημερησίας διάταξης των παραπάνω θεμάτων. Απεφασίσθη δε - κατά πλειοψηφία – όσον αφορά το πρώτο θέμα, να ενταχθεί σε ήδη υπάρχουσα πίστωση , ώστε να προχωρήσει η άμεση υλοποίησή του. Για το δεύτερο θέμα, η απόφαση που πάρθηκε ήταν να υπάρξει συνεργασία με τον κο Δήμαρχο Μεγαλόπολης ώστε να χρηματοδοτηθούν από τα 100.000 ευρώ που έστειλε το Υπουργείο Εσωτερικών για την αντιμετώπιση των πυρόπληκτων περιοχών που υπέστησαν καταστροφές τον περασμένο Αύγουστο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης , είναι πλέον σε νέα σελίδα

kafeneio-megalopolis.gr