ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ 2013 !!!


Άλλος ένας χρόνος τελειώνει απόψε και ένας άλλος ξεκινάει .
Όλοι μας βιώνουμε καταστάσεις που δεν φανταζόμαστε ούτε στα χειρότερα όνειρα μας και έχουμε χάσει την αισιοδοξία μας , το χαμόγελο μας.

Πάντα τέτοιες ώρες κάνουμε έναν απολογισμό και άλλες εποχές κάναμε και όνειρα, δυστυχώς τώρα δεν μας αφήνουν.

Όμως αυτές τις στιγμές είναι που πρέπει να φανούμε πιο δυνατοί, να αντιδράσουμε και να μην επιτρέψουμε σε κανέναν και σε τίποτα να μας ρίξει.
Είναι η ώρα να βρούμε τον τρόπο , την θέληση να κάνουμε την ζωή μας καλύτερη , να βάλουμε στην άκρη ότι μας χαλάει και να φέρουμε στο προσκήνιο ότι μας φτιάχνει!

Από όποια κατάσταση και αν είναι ο καθένας σας και η καθεμία σας , πάντα είναι στο χέρι μας να σκεφτόμαστε θετικά και να βλέπουμε το ποτήρι μισογέματο και όχι μισοάδειο.

Καλή χρονιά να έχουμε , υγεία και πάντα δίπλα μας όσους αγαπάμε. Όσοι μας πλήγωσαν ας αναρωτηθούν τι κέρδισαν τελικά και αν όλα στην ζωή είναι πλούτη και δύναμη προσωρινή.
Εμείς τους προσπερνάμε όλους και πάντα βάζουμε στο περιθώριο - εκεί που πραγματικά ανήκουν - όλους όσους τους νοιάζει μόνο η πάρτη τους και πως θα επωφεληθούν από εμάς.

Εμείς νοιαζόμαστε για τον διπλανό μας και δίνουμε την αγάπη και τον προσοχή μας σε όσους την αξίζουν πραγματικά

Αντί για οποιαδήποτε άλλη ευχή σας αφήνω να απολαύσετε ένα ερασιτεχνικό βίντεο το οποίο θα μας δείξει πως πρέπει να βλέπουμε την ζωή μας και τι πρέπει να κάνουμε !!

Παναγιώτης Αλεβίζος - Καφενείο της Μεγαλόπολης 

1 σχόλιο:

  1. ευχαριστώ πάρα πολύ που δημοσιεύσατε το βίντεο μου...καλή χρονιά να έχουμε με υγεία και χαμόγελα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης , είναι πλέον σε νέα σελίδα

kafeneio-megalopolis.gr