EΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ κ. ΣΑΛΑΒΡΑΚΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΟ ΕΠΑ.Λ. ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ


Ο Ευρωβουλευτής κ. Σαλαβράκος Ν. Αρκάς στη καταγωγή, σε συνεργασία με το Δ.Σ. του συλλόγου Τριτέκνων «Ο ΑΡΚΑΣ» , επισκέφθηκε το ΕΠΑ.Λ. Μεγαλόπολης.
Στην επίσκεψη ο κ. Σαλαβράκος συναντήθηκε με τους καθηγητές και τους μαθητές.
Αναφέρθηκε στις εργασίες της ευρωβουλής και πως παίρνονται τα ψηφίσματα για τις αποφάσεις που αφορούν και επηρεάζουν τη ζωή μας.
Επίσης παραβρέθηκε με τους μαθητές που είχαν επισκεφθεί τις Βρυξέλες, την έδρα της Ευρώπης.
Ο κ. Σαλαβράκος μας δήλωσε ότι θα προσπαθήσει να δημιουργήσει τις συνθήκες αυτές που θα βοηθήσουν να δημιουργηθεί κι άλλο «γκρουπ» σε συνεργασία με το σύλλογο Τριτέκνων «Ο Αρκάς» .
Ο Διευθυντής του ΕΠΑ.Λ. κ. Γαλάνης ευχαρίστησε τον ευρωβουλευτή για τη παρουσία του και τη συνεργασία που είχαν και του εξήγησε πόσο βοήθησε το οικονομικό πρόγραμμα, από την Ευρωπαϊκή Ένωση, για τη δημιουργία του ΕΠΑ.Λ. .
Στη συνέχεια μας ξενάγησε στο ιστορικό μουσείο του ΕΠΑ.Λ. προσφέροντάς μας αναμνήσεις αλλά και γνώσεις από τα ευρήματα της έκθεσης.
Ο κ. Σαλαβράκος Νικόλαος και το Δ.Σ. του συλλόγου «Ο Αρκάς» ευχαριστούν το Διευθυντή κ. Γαλάνη , τους καθηγητές καθώς και τους μαθητές για τη φιλοξενία.
Το Δ.Σ. του συλλόγου συζήτησε με τον Ευρωβουλευτή τα προβλήματα που δημιουργούνται στις οικογένειες με τα νέα μέτρα και πόσο επηρεάζουν το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας , κυρίως μετά από τις δηλώσεις της κυβέρνησης ότι τα παιδιά είναι τεκμήριο.
Με προσοχή επίσης άκουσε για τα προβλήματα της πόλης μας και δήλωσε ότι δίνει και θα δίνει τη μάχη που χρειάζεται για την επίλυση των προβλημάτων.
Βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση στο site του Συλλόγου www.sgttma.gr .
Ο οικονομικός πόλεμος είναι υπαρκτός και ο σύλλογός μας δίνει τον αγώνα της αντίστασης.
Το μέλλον ανήκει στα παιδιά μας και δεν το χαρίζουμε!

Εκ του Δ.Σ. ο πρόεδρος

Αποστολόπουλος Νίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης , είναι πλέον σε νέα σελίδα

kafeneio-megalopolis.gr