ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ CAFE DEFACTO ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ !


Αγαπητοί πελάτες

Σας ενημερώνουμε ότι το DEFACTO CAFÉ θα παραμείνει κλειστό από 19-11-12 έως και 28-11-12. 


Αυτό οφείλεται στην άδικη απόφαση του Δήμου να κλείσει το κατάστημα, χωρίς να υπάρχει πραγματικά ο λόγος για τον οποίο επέβαλε αυτή την ποινή, γιατί εμείς έγκαιρα προσκομίσαμε τα απαραίτητα δικαιολογητικά και χωρίς οι ποινές αυτές να έχουν εκδικαστεί. 

Εντούτοις, και παρά τις ενστάσεις μας, δεν υπήρξε καμιά διάθεση για ακύρωση της απόφασης από το αρμόδιο όργανο του δήμου και ούτε καν ακούστηκαν οι δικαιολογημένες αντιρρήσεις μας.
 
Η άδικη αυτή απόφαση έχει ως αποτέλεσμα να παραμείνουν χωρίς μεροκάματο οι εργαζόμενοι στο κατάστημα, πολύ δε περισσότερο, στις δύσκολες μέρες που περνάμε όλοι μας.
 
Θεωρούμε ότι αυτή την εποχή είναι ανεπίτρεπτο να προβαίνει ο Δήμος στο κλείσιμο οποιουδήποτε καταστήματος για τυπικούς και όχι για πραγματικούς και ουσιαστικούς λόγους. 
 
Κανονικά, η τοπική Αρχή θα έπρεπε να στηρίζει την απασχόληση και τις μικρές τοπικές επιχειρήσεις.
 
Ελπίζουμε, ότι θα δείξει την αυστηρότητά της με τον ίδιο υπερβάλλοντα ζήλο και σε θέματα που αφορούν το μέλλον της πόλης και την επιβίωση αυτής. 
 
Θα θέλαμε να δείξετε κατανόηση για την απουσία μας και, πιστέψτε μας, πάντα θα κάνουμε το καλύτερο για εσάς που μας εμπιστεύεστε και μας στηρίζετε καθημερινά,τόσα χρόνια.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

3 σχόλια:

  1. Τα παρακάτω 2 σχόλια δεν έχουν εγκριθεί για δημοσίευση.
    Παρακαλώ όσοι θέλετε να κάνετε συγκεκριμένες καταγγελίες να τις κάνετε επώνυμα και όχι ανώνυμα!

    Σχόλιο 1. *ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ........

    Σχόλιο 2. *ουδεις αχαριστος του......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιλάει κανείς για ισονομία και συνέπεια αυτές τις έσχατες μέρες ???? κάνετε λογοπαίχνιο με τα λόγια ή αστειεύεστε με όσα δράττονται?? Συνένλθετε Μεγαλοπολίτες!!! Δεν ζούμε σε άλλο πλανήτη.!!Ούτε κανείς θα μας σώσει σε λίγο! Τα δύσκολα είναι δυστυχώς προ των πυλών. Δεν επιθυμώ καθόλου να κινδυνολογώ. Τα γεγονότα μιλάνε απο μόνα τους. Είμαστε στο έλεος των Μασόνων. Οι θεωρίες μας καταρρίπτονται.Ποιά τηλεθέρμανση γρατσουνάτε και ομιλείτε?Βλάκες είμαστε όλοι μας που τηρούμε παθητική στάση και υπεροπτική, φαντασιόπληκτη, στουρθοκαμηλισμού. Θέλουμε να ζούμε στην δική μας εικονική πραγματικότητα. Ας μην λέω όμως κι άλλα. Θα προσθέσω το εξής: O Θεός μαζί μας.Γιατί έχουμε εκτός τους εαυτούς μας και παιδιά. ΟΛΟΙ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ληγνιτης μας εχει καψει τον εγκεφαλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης , είναι πλέον σε νέα σελίδα

kafeneio-megalopolis.gr