ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΒΕΡΓΕΤΗ !


Ο Α.Ο.ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΔΟΞΑ σέβεται απόλυτα τις αρχές και τους θεσμούς του ποδοσφαίρου αλλά δεν μπορεί να αφήσει ασχολίαστη την διαιτησία Βεργέτη Χ.,  Μπαλάση Α , Τσιώρου Φ. στον αγώνα με τον Πανθυρεατικό.

Τα πολλά λάθη στα οποία υπέπεσε το διαιτητικό τρίο μας αναγκάζουν να ζητήσουμε την εφαρμογή του 50-50 και να εξηγήσουμε για το πώς ο εν λόγω διαιτητής εκτέθηκε αδικώντας κατάφορα την ομάδα μας.

Κατέκτησε το ρόλο του πρωταγωνιστή κρίνοντας το αποτέλεσμα παραβιάζοντας κανόνες και κανονισμούς κατά τρόπο απόλυτο και ετσιθελικό.

Η επιχείρηση ΒΕΡΓΕΤΗ κατά την φετινή ποδοσφαιρική χρονιά εφαρμόζει το νέο κανονισμό διαιτησίας όταν σφυρίζει ο διαιτητής δεν σταματάμε.

Στο 80 δεν καταλογίζει καταφανέστατο πέναλτι υπέρ της ομάδος μας.

Στο 93 είδε ανύπαρκτο γκολ οφθαλμαπάτη και αφού πρώτα καταλογίζει επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα της ομάδος μας μετά τις έντονες διαμαρτυρίες , προπηλακισμούς , εισβολή παραγόντων της γηπεδούχου ομάδος αποφασίζει να σκεφτεί την σωματική του ακεραιότητα και μετά από υπόδειξη του Τσιώρου Φ ο οποίος ελέγχει την άλλη μεριά του γηπέδου καταλογίζει γκολ υπέρ του ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΥ.


Τοπικό Αρκαδίας: Πανθυρεατικός - Δόξα Μεγαλόπολης από citrusblack83 

το βίντεο είναι από το contra.gr 

Το πρόβλημα που θα πρέπει να καταλάβουν οι αρμόδιοι είναι ότι όταν ικανοποιείς κάποιον , αδικείς κάποιον άλλο.

Εμείς στη ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ θα μείνουμε συνεπείς στις αρχές και τις αξίες που μας χαρακτηρίζουν και θα υπερασπιστούμε την αξιοπρέπεια και τις προσπάθειες  ποδοσφαιριστών κα ι προπονητών.
Είναι κρίμα σε μια δύσκολη περίοδο όπου όποιος ασχολείται με τον αθλητισμό  καταθέτει ότι μπορεί να απογοητεύεται από τις κακές αποφάσεις και την κάκιστη νοοτροπία ως αυτή που επέδειξε ο Βεργέτης.

Καλούμε την ΕΠΣ Αρκαδίας τον Συνδεσμό Διαιτητών Αρκαδίας και την ΚΕΔ να τιμωρήσουν τον Βεργέτη Χ, Τσιώρο Φ θέτοντας τους εκτός πινάκων .
  Ευελπιστούμε ότι η διαματυρία μας θα εισακουστεί για να μπορούμε να απολαμβάνουμε παιχνίδια μέσα στα πλαίσια του υγιούς ανταγωνισμού.

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                          Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΑΘΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤ.        ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΑΔΗΣ ΘΕΜ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης , είναι πλέον σε νέα σελίδα

kafeneio-megalopolis.gr