Αίτηση δημοτών για άθληση των παιδιών του Σωματείου ¨ΠΕΛΑΣΓΟΣ¨ στο Κλειστό Δημοτικό Στάδιο Μεγαλόπολης


Στις 12 Νοεμβρίου 2012 , ημέρα Δευτέρα , συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης η αίτηση γονέων με θέμα:

 Αίτηση δημοτών για άθληση των παιδιών του Σωματείου ¨ΠΕΛΑΣΓΟΣ¨ στο Κλειστό Δημοτικό Στάδιο Μεγαλόπολης.

Όπως αναφέρεται στην αίτηση...

«Εμείς οι γονείς των αθλητών του καλαθοσφαιρικού ομίλου Μεγαλόπολης «ΠΕΛΑΣΓΟΣ» γνωρίζοντας την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο του μπάσκετ, απαιτούμε τα παιδιά μας να προπονούνται στο χώρο του κλειστού δημοτικού σταδίου Μεγαλόπολης.
Αναλαμβάνουμε απόλυτα την ευθύνη για ότι συμβεί (κατά την διάρκεια της προπόνησης) έχοντας πλήρη εμπιστοσύνη στις προπονήτριες Μανιάτη Γεωργία και Στασινού Χριστίνα, οι οποίες άλλωστε για χρόνια προπονούν με αγάπη και ασφάλεια τα παιδιά μας.
Κύριοι, δεν υπάρχει καμία λογική να αναγκάζονται μικρά παιδιά να γυμνάζονται σε εξωτερικούς χώρους, που μάλιστα εγκυμονούν κινδύνους, τη στιγμή που υπάρχουν ΚΕΝΕΣ και κατά συνέπεια διαθέσιμες ώρες (όπως οι ίδιοι διαπιστώσαμε) στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο της πόλης μας.
Επειδή δεν θεωρούμε τους εαυτούς μας πολίτες δεύτερης κατηγορίας, ζητάμε την ΑΜΕΣΗ διάθεση του κλειστού γυμναστηρίου ώστε να αθλούνται σωστά και με ασφάλεια τα παιδιά μας.»


Δείτε και σχετική ανάρτηση μου 
http://kafeneio-megalopolis.blogspot.com/2012/11/blog-post_2250.html

Στην συζήτηση που ακολούθησε μίλησαν πολλοί σύμβουλοι, και έγιναν  2 προτάσεις..

Η μία ήταν από τον επικεφαλής της Αντιπολίτευσης κ. Τσιριγώτη και έλεγε ..να δοθεί χώρος στο Σωματείο «ΠΕΛΑΣΓΟΣ», μετά την αίτηση που έχει κατατεθεί στο Πρωτοδικείο και τις Υπεύθυνες Δηλώσεις των γονέων, ότι αναλαμβάνουν την ευθύνη για την προπόνηση των παιδιών τους εντός του κλειστού Σταδίου.

Η δεύτερη υποστηρίχθηκε από την πλειοψηφία και έλεγε... να δοθεί το κλειστό Γυμναστήριο στο νέο αθλητικό Σωματείο «ΠΕΛΑΣΓΟΣ» αφού τηρηθούν οι νόμιμες διαδικασίες.

Στην σχετικά ανάρτηση των πρακτικών στην Διαύγεια του Δήμου Μεγαλόπολης , περιγράφονται τα περισσότερα από όσα ειπώθηκαν, λείπουν όμως σημαντικές τοποθετήσεις από ορισμένους συμβούλους.
Η λογική λέει ότι στα επίσημα πρακτικά θα έπρεπε να αναφέρονται όλα όσα ειπώθηκαν σε δημόσιο λόγο στην αίθουσα. Αναρωτιέμαι ποιος ο λόγος να λείπουν  κάποιες τοποθετήσεις.

Διαβάστε παρακάτω ολόκληρη την απόφαση όπως αναρτήθηκε στην Διαύγεια.

Αίτηση δημοτών για άθληση των παιδιών του Σωματείου ¨ΠΕΛΑΣΓΟΣ¨ στο Κλειστό Δημοτικό Στάδιο Μεγαλόπολης.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης , είναι πλέον σε νέα σελίδα

kafeneio-megalopolis.gr