ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ: ΣΤΗΝ ΣΚΥΡΙΤΙΔΑ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ!!


Συνέντευξη στον Μεγαλόπολη FM και την Γεωργία Δημητρακοπούλου, έδωσε πριν από λίγο ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης

Τα κυριότερα σημεία είναι ότι περιμένει την απόφαση της δικαιοσύνης για να πάρει η όχι πίσω τα σκουπίδια από το σημείο που έχουν θαφτεί στην Γέφυρα.
Μάλιστα τόνισε ¨όταν ξεκαθαρίσει το θέμα θα έρθω να τα πάρω εγώ ο ίδιος¨

Μίλησε για τις εργολαβίες του δήμου του που έχουν σχέση με τον αδερφό ενός από τους συλληφθέντες στην Μεγαλόπολη , λέγοντας ότι γίνεται μάζεμα σκουπιδιών από ευαίσθητους χώρους και από τα δάση αλλά δεν γνώριζε ότι έρχονταν στην Μεγαλόπολη.

Επίσης επιβεβαίωσε την ύπαρξη της βεβαίωσης από τον Δήμο Τρίπολης που αναφέρει ότι συγκεκριμένα οχήματα την συγκεκριμένη χρονική περίοδο μετέφεραν σκουπίδια για λογαριασμό του Δήμου Τρίπολης. Δεν αναφέρθηκε όμως στο γεγονός ότι τα συγκεκριμένα φορτηγά δεν είναι κατάλληλα πιστοποιημένα για μεταφορά σκουπιδιών!

Τέλος είπε ότι στην περιοχή της Σκυρίτιδας έχουν μεταφερθεί σκουπίδια από την Μεγαλόπολη!!
και σχετικά με τα σκουπίδια στην Γέφυρα Μεγαλόπολης έιπε χαρακτηριστικά... αν είναι να έρθω να τα πάρω αλλά θα πρέπει να σας φέρω πίσω τα δικά σας από την Σκυρίτιδα!!

Ανέφερε ότι από την 1 Ιουλίου 2012 έχουν κλείσει όλες οι χωματερές στην Πελοπόννησο , άρα όλοι είναι παράνομοι. Πρέπει όμως κάπου να βάλουμε τα σκουπίδια!!

Ρώτησε αρκετές φορές ¨εσείς στην Μεγαλόπολη που τα πάτε??¨

Μπορείτε να ακούσετε το ηχητικό κομμάτι με την συνέντευξη στην παρακάτω ανάρτηση...

http://kafeneio-megalopolis.blogspot.gr/2012/10/fm.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης , είναι πλέον σε νέα σελίδα

kafeneio-megalopolis.gr