ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ - ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ!!

Ένας -ένας πολλοί εκλεγμένοι στην τοπική αυτοδιοίκηση 1ου και 2ου βαθμού , αρχίζουν να μιλάνε πλέον ανοιχτά και να δείχνουν σαν κύριο υπέυθυνο του εγκλήματος που έχει γίνει με το θάψιμο των σκουπιδιών , τον Δήμαρχο Τρίπολης , Γιάννη Σμυρνιώτη.

Ο Πέτρος Τατούλης η αντιπεριφερειάρχης κ. Νικολάκου, δημοτικοί σύμβουλοι της Τρίπολης και πολλοί άλλοι το λένε πλέον ευθέως.

Αλλά και ο ίδιος ο Δήμαρχος Τρίπολης στην επιστολή του στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου αναφερόμενος στα σκουπίδια παραδέχεται και λέει πολύ απλά ...¨αναγκαζόμαστε να τα διαθέτουμε με τρόπους και σε χώρους που δεν καλύπτουν τις προβλεπόμενες  διατάξεις των ισχυόντων νόμων.¨

Πρός το παρόν δεν έχει κάνει άλλο βήμα και πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει πιθανότητα να αποκαλύψει πολλά και σοβαρά ονόματα αρχόντων οι οποίοι γνώριζαν και τώρα τον κατηγορούν.

Στην Μεγαλόπολη έχει προκληθεί σάλος με τις ερωτήσεις του Σπύρου Τσιριγώτη ...αν ο Παναγιώτης Μπούρας είχε συνάντηση με έναν από τους συλληφθέντες μερικές ημέρες πριν για ζήτημα που έχει να κάνει με τα σκουπίδια και αν επίσης είχε ρίξει ποτέ σκουπίδια στο Κατσούλι έτερος οδηγός - ιδοκτήτης φορτηγού.
Επίσης η αναφορά του Σπύρου Τσιριγώτη ότι ο Γιάννης Σμυρνιώτης έχει πεί οτι ..¨με είχε πάρει προ 2 μηνών ο Μπούρας και μου είπε..Γιάννη μην φέρνεις άλλα σκουπίδια στην Μεγαλόπολη¨!!!

Για να κάνει αυτές τις ερωτήσεις ο Σπύρος Τσιριγώτης πρέπει να γνωρίζει πολλά όπως πολλά γνωρίζουν και άνθρωποι από την Τρίπολη που λένε ότι όταν ανοίξουν τα στόματα κάποιων θα τρίβουμε τα μάτια μας!!!

Αναμένουμε να δούμε και σχετικό Δελτίο Τύπου από τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Μεγαλόπολης όπως επίσης αναμένουμε και την δημοσίευση κάποιων νέων στοιχείων.

Διαβάστε παρακάτω σχετικές δηλώσεις ....

Σχετικά με τις εξελίξεις με τα σκουπίδια, συνέντευξη τύπου έδωσε και η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου, Ντίνα Νικολάκου, η οποία αναφερόμενη στο πρόσφατο περιστατικό στη Μεγαλόπολη, μίλησε για «έγκλημα για το περιβάλλον και για τη δημοσία υγεία», αλλά και για «οικονομικό σκάνδαλο».

 Η Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι απέναντι σε οτιδήποτε δεν είναι νόμιμο, τόνισε και προσέθεσε : «Κάποιοι ισχυρίζονται ότι η μαφία των σκουπιδιών είναι μεγαλύτερη και από τη μαφία των ναρκωτικών.

Περιμένουμε την ολοκλήρωση του διεθνούς διαγωνισμού για την ολική και οριστική λύση του προβλήματος της διαχείρισης των απορριμμάτων.

Για τη Μεγαλόπολη, μιλάμε ότι κάποιοι εντελώς ασυνείδητοι, κάποιοι παρανόμησαν σε επίπεδο κακουργήματος, έσκαψαν σε δασική αναδασωτέα περιοχή και έβαλαν τα απορρίμματα.
Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί της Περιφέρειας λειτούργησαν από την πρώτη στιγμή. Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και την Πέμπτη θα έχουμε το επίσημο πόρισμα. Θα εξαντληθεί η αυστηρότητα για να τηρηθεί η νομιμότητα.

Ο κ. Σμυρνιώτης έχει ευχαριστήσει δημόσια πολλές φορές τον κ. Τατούλη για τη συνεργασία τους. Ο κ. Τατούλης έχει διαθέσει τεχνικές υπηρεσίες για να εξυπηρετήσουν τις δημοτικές αρχές.
Με έκπληξη άκουσα τον κ., Σμυρνιώτη να λέει ότι καθυστερεί η περιφέρεια. Αυτό είναι παντελώς αναληθές. Η μελέτη για την έκταση που έχει προτείνει ο Δήμος Τρίπολης, βρίσκεται στην ΠΕΧΩ η οποία σε ταχύτατους ρυθμούς έχει ενεργήσει και την Παρασκευή λήγει η προθεσμία για να έρθει η ΜΠΕ στο περιφερειακό συμβούλιο, εκκρεμεί μόνο ένας φορέας, το αεροδρόμιο της Τρίπολης. Καμία λοιπόν καθυστέρηση δεν υπάρχει από την περιφέρεια Πελοποννήσου, εμείς περιμέναμε από τον κ. Σμυρνιώτη να μας πει ευχαριστώ.

Εμείς δεν θέλουμε να πούμε ποιοι είναι υπεύθυνοι, όμως όλοι οι εμπλεκόμενοι οφείλουν να δείξουν στους πολίτες ποιοι είναι αυτοί που πήγαν εντελώς παράνομα να αφήσουν σκουπίδια στο δάσος, καλύπτοντας μετά με χώμα;
Τα απορρίμματα έπρεπε ήδη να φύγουν από εκεί. Αυτοί που τα πήγαν έπρεπε ήδη να τα έχουν πάρει.
Του Δημάρχου Τρίπολης του λείπει η ψυχραιμία. Το πιο συνετό είναι να ομολογήσει την αλήθεια, όποια κι αν είναι αυτή.»
......................................................................................................


Σε νέα ολομέτωπη επίθεση εναντίον του Δημάρχου Τρίπολης, Γιάννη Σμυρνιώτη και των συνεργατών του, προχώρησε σήμερα ο δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος του Συλλόγου Φιλικών, Νικόλας Τσιαμούλος, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που έδωσε στα ΜΜΕ.

Για άλλη μία φορά, είπε:
«Ζητώ –για να σώσει την αξιοπιστία του- να παραιτηθεί ο Δήμαρχος μαζί με την παρέα του, που διαχωρίζεται σήμερα τα οικονομικά. Δεν είναι βέβαια ίδιοι όλοι οι σύμβουλοι της παράταξης του Δημάρχου, δεν κοιτάνε όλοι του συμφέρον τους.
Αναρωτήθηκε «που βρίσκονται αυτή τη στιγμή 4000 τόνοι απορριμμάτων που δεν εμφανίζονται πουθενά», είπε ότι το ΣΔΟΕ έχει εμπλακεί και ότι ο κόσμος δεν πληρώνει για να πηγαίνουν παράνομα τα σκουπίδια σε όμορους δήμους.
Χαρακτήρισε αισχρό να πηγαίνουν σκουπίδια σε άλλο δήμο και για το περιστατικό της Μεγαλόπολης, είπε ότι «ο Εισαγγελέας αντί να το κάνει κακούργημα, το χαρακτήρισε ως πλημμέλημα».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης , είναι πλέον σε νέα σελίδα

kafeneio-megalopolis.gr