ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ: Σε οικονομικό αδιέξοδο οδηγεί τα αθλητικά σωματεία ο κ. Μπούρας!!


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ  
ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε οικονομικό αδιέξοδο οδηγεί τα αθλητικά σωματεία ο κ. Μπούρας.

Μετά την εγκατάλειψη των Δημοτικών αθλητικών χώρων (Δημοτικό Στάδιο, Κλειστό Γυμναστήριο, γήπεδο 5Χ5 κ.λπ.) από την Δημοτική αρχή, η πλειοψηφία  του Δ.Σ. αποφάσισε,  μετά από πρόταση του κ. Δημάρχου, οι χρηματικές επιχορηγήσεις των αθλητικών σωματείων του Δήμου μας να είναι σχεδόν μηδαμινές για το 2012.

Με πρόφαση ότι μειώθηκαν οι κρατικές επιχορηγήσεις, ΄΄δεν μπορεί να εισηγηθεί  μεγαλύτερη επιχορήγηση γιατί δεν θα έχει να πληρώσει τους Δημοτικούς υπαλλήλους΄΄ όπως είπε.   
                                                                                                                                                                                                                                          
Για να προσλαμβάνει ο κ. Δήμαρχος συμβούλους που στοιχίζουν στον Δήμο 120.000,00€ ετησίως, όταν ο Δήμος διαθέτει έμπειρους, ικανούς και επιστημονικά καταρτισμένους υπαλλήλους (10 ΠΕ - 8 ΤΕ - 51ΔΕ) λεφτά υπάρχουν.

Για να προσλαμβάνει στις 9 Αυγούστου ναυαγοσώστη με δίμηνη απασχόληση, όταν η πισίνα κλείνει στο τέλος Αυγούστου, λεφτά υπάρχουν.

Για να προσλαμβάνει με δίμηνη απασχόληση δασοφύλακες στις 19 Σεπτεμβρίου για πρόληψη και αντιμετώπιση πυρκαγιάς, όταν  έχουν αρχίσει οι βροχές, λεφτά υπάρχουν.

Λεφτά όμως δεν υπάρχουν για τα αθλητικά σωματεία που προσφέρουν ένα τεράστιο κοινωνικό έργο.
Καθημερινά πάνω από  500 παιδιά παίρνουν τις πόρτες του ανοικτού σταδίου και του κλειστού γυμναστηρίου για να αθληθούν και να προπονηθούν  με τα σωματεία τους.

Καλούμαι τον κ. Δήμαρχο το θέμα της επιχορήγησης των αθλητικών σωματείων  να το επαναφέρει  σε νέα  συνεδρίαση του  Δ.Σ.

4 σχόλια:

  1. Αγαπητέ Σπύρο αντί να φωνάζεις για το ύψος της επιχορήγησης καλό θάταν εσύ και οι άλλοι ανοικτοχέρηδες του δήμου μας να βλέπετε και να ελέγχετε και το που ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ αυτά τα χρήματα. Γιατί στη πόλη μας επιχορηγούνται ΠΑΡΑΝΟΜΑ σωματεία ,παρέες φίλων ,τραπεζώματα, κ.τ.λ. χωρίς ποτέ κανένας από εσάς να γνωρίζει το τι γίνεται στα σωματεία. Οι πρόεδροι και τα μέλη των Δ.Σ. των ομάδων έχουν την απαίτηση να διοικούν με τα λεφτά είτε του δήμου είτε των συμπολιτών τους και ποτέ δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν. Ποιό σωματείο έχει ποτέ καταθέσει αναλυτικό απολογισμό? Γιατί εφόσον απαιτούν να χρηματοδοτηθούν δεν έχουν την ευαισθησία να γνωστοποιούν και που ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ αυτά τα χρήματα?? Γιατί δεν έχει βγει ένας συγκεκριμένος μπούσουλας για το πώς δίνονται οι επιχορηγήσεις? Γιατί ανάλογα με το ποιος είναι του τάδε Δήμαρχου παίρνει παραπάνω επιχορήγηση ?
    ..............................................
    ..............................................................................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το παραπάνω σχόλιο (Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012 1:46:00 μ.μ. EEST) δεν έχει δημοσιευτεί ολόκληρο γιατί αναφέρεται σε συγκεκριμένα σωματεία και πρόσωπα με συγκεκριμένες κατηγορίες την στιγμή που είναι ΑΝΩΝΥΜΟ.
    Τέτοια σχόλια δημοσιεύονται ολόκληρα , μόνο όταν είναι ΕΠΩΝΥΜΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όσο αναφορά το θέμα της πισίνας, η πρόσληψη έγινε πράγματι στις 9 αυγούστου, λόγω του εκπληκτικού κρατικού μηχανισμού που διαθέτουμε, αλλά λειτούργεισε μέχρι το τέλος του σεπτέμβρη με αρκετά μεγάλη συμμετοχή παιδιών. αμέσως μετά η δίμηνη σύμβαση με τον ναυαγοσώστη διεκόπη, πριν ολοκληρωθεί. κι όπως καταλαβαίνετε δεν είμαι και τόσο ανώνυμος. για όλα τα υπόλοιπα, μάλλον χρειάζεται πολύ κουβέντα και ακόμη πιο πολύ προσοχή το που δίνονται τα δημόσια χρήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΦΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΤΑ ΦΑΝΕΡΑ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΥΓΗΡΙ.Η ΜΕΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ (ΕΝΩ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΚΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΟΛΠΑΚΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗΣ)ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ ΤΗΣ( ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕΤΟ ΘΑΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ )ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΛΦΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΥΚΤΕΡΙΝΗ ? ΣΥΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ -ΠΟΛΥΒΙΟΥ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΥΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ! Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΛΛΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΙΣ ΜΙΑ (1.ΟΟ ΜΜ)ΤΗ ΝΥΚΤΑ?ΤΟΣΗ ΠΙΑ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ? ΟΠΟΙΟΣ ΤΗ ΝΥΚΤΑ ΠΕΡΠΑΤΗ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΙ Σ...Α ΠΑΤΕΙ.ΠΡΟΣΕΧΕ ΚΥΡ ΤΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης , είναι πλέον σε νέα σελίδα

kafeneio-megalopolis.gr