ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΣΘΩΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ


Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνική Προστασία & Αλληλεγγύη» Δήμου Μεγαλόπολης διακηρύσσει ότι:

Εκτίθεται σε φανερή, προφορική και μειοδοτική δημοπρασία η μίσθωση ενός ακινήτου ικανού να στεγάσει την υπηρεσία της δομής Κ.Α.Π.Η.
Το ακίνητο πρέπει να είναι εντός της πόλης, ισόγειο ή ισόγειο με πατάρι ή ισόγειο και α΄ όροφος, εμβαδού 150τ.μ. περίπου και σε ακτίνα 500 μέτρων από την κεντρική πλατεία.

Γι αυτό καλούνται οι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες ακινήτων, όπως εντός προθεσμίας είκοσι (20) ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας ήτοι μέχρι 14-11-2012 εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους με έγγραφες προσφορές προς τη διοίκηση του Νομικού Προσώπου, στο γραφείο της δομής Κ.Α.Π.Η. (Πολυβίου 33 και Παπαφλέσσα) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Στη δημοπρασία γίνονται δεκτοί όσοι προσκομίσουν
1. γραμμάτιο κατάθεσης στο Ταμείο Παρ/κών και Δανείων ή εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης τράπεζας ποσού δέκα τοις εκατό επί της προσφοράς ( υπολογιζόμενου για τον πρώτο χρόνο της μίσθωσης) και
2. Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίου σύμφωνα με την Κ.Υ.Α. Δ6/Β/οικ. 5825 ΦΕΚ.407/9-4-2012

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τους λεπτομερείς όρους της διακήρυξης στα γραφεία του Δήμου και της δομής Κ.Α.Π.Η. του Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνική Προστασία & Αλληλεγγύη» Δήμου Μεγαλόπολης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Κλουκίνας Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης , είναι πλέον σε νέα σελίδα

kafeneio-megalopolis.gr