ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΒΟΥΤΣΑΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ


Με πρωτοβουλία του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Δημητρίου Αποστολόπουλου και τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αρκαδίας κ. Ευάγγελου Γιαννακούρα, καθώς επίσης και τη συμμετοχή του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Θεόδωρου Ντάνου, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30-9-2012 το βράδυ, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Βουτσαρά (τέως Δήμου Φαλαισίας) του Δήμου Μεγαλόπολης, συνάντηση με τους τοπικούς Προέδρους των χωριών που επλήγησαν κατά τη μεγάλη πυρκαγιά του περασμένου Αυγούστου στη συγκεκριμένη περιοχή.

Συμμετείχαν οι τοπικοί Πρόεδροι Λεονταρίου - Καμαρίτσας, Ρουτσίου, Ανεμοδουρίου, Αναβρυτού, Γραικού, Ραψωμμματίου, Μαλλωτών, Σουλαρίου, Φαλαισίας και Βουτσαρά.
 Οι Πρόεδροι ενημέρωσαν διεξοδικά τον κ. Αντιπεριφερειάρχη και τους Περιφερειακούς Συμβούλους για τα προβλήματα που άφησε πίσω η πυρκαγιά και για τα πιθανά προβλήματα που θα προκύψουν από τις επερχόμενες βροχές τους χειμερινούς μήνες.

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης δεσμεύτηκε ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με το Δήμο Μεγαλόπολης, θα προσπαθήσει για την αποκατάσταση των ζημιών που έχουν δημιουργηθεί από την πυρκαγιά και την πρόληψη επακόλουθων καταστροφών τον επερχόμενο χειμώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης , είναι πλέον σε νέα σελίδα

kafeneio-megalopolis.gr