Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!



Από τη Νέα Δημοκρατία δόθηκε στην δημοσιότητα πριν από λίγο η απόφαση της επιτροπής δεοντολογίας για την διαγραφή του Νίκου Κιουτσούκη από μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Με εισήγηση του Προέδρου της Επιτροπής, εκδικάστηκε αυτεπαγγέλτως, σήμερα 13 Σεπτεμβρίου 2012 και
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΑΙ
Η διαγραφή από τους καταλόγους και τα μητρώα της Ν.Δ. του μέλους της Π.Ε., κ. Νικολάου Κιουτσούκη.
Ο ως άνω ηγείτο ομάδος, που αποδοκίμασε και προπηλάκισε Βουλευτές της Ν.Δ., κατά την προσέλευσή τους σε συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδος της Ν.Δ..
Με την αντιδεοντολογική και αντικομματική συμπεριφορά, έθεσε εαυτόν εκτός Κόμματος και ως εκ τούτου η παρούσα αποτελεί διαπιστωτική Πράξη της διαγραφής του από μέλος της Ν.Δ".



"Δεν μου ήρθε επίσημα καμία διαγραφή, κανένας δεν με ενημέρωσε απο τη ΝΔ. Απορώ από πού με διαγράφουν. Από απλό μέλος του κόμματος που πλήρωσε τα δύο ευρώ για να ψηφίσει τον Αντώνη Σαμαρά; Aς με διαγράψουν με γειά τους με χαρά τους, γιατί ξεγέλασαν όλο τον ελληνικό λαό όχι μόνο εμένα", είπε στο enikos.gr ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα Νίκος Κιουτσούκης για τη διαγραφή του από μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, που αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος.

 «Δεν θα απολογηθώ στους τρομοκράτες που με διέγραψαν», «Ο Στουρνάρας δεν είναι ΝΔ και εγώ δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ. Όποιος νομίζει ότι είναι ιδιοκτήτης της ΝΔ κάνει λάθος», «αλλάζουν τις πολιτικές σαν τα πουκάμισα, δεν θα τους ακολουθούμε σαν πρόβατα.  Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής δημιούργησε υποδομές που η ΝΔ ξεπουλάει», ήταν μερικές από τις απαντήσεις του Νίκου Κιουτσούκη

 Η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι

Οι εικόνες που διαδραματίστηκαν χθες έξω από τα κεντρικά γραφεία του κόμματος όπου συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ επιτέθηκαν φραστικά σε βουλευτές και υπουργούς της ΝΔ ήταν η σταγόνα που ξεχύλισε το ποτήρι.

Σήμερα ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα, Νίκος Κιουτσούκης εξαπέλυσε πυρά εναντίον του κυβερνητικού εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου ο οποίος αποδοκίμασε τα όσα σημειώθηκαν στη Συγγρού λέγοντας ότι ο κ. Κιουτσούκης απέχει από την πολιτική της ΝΔ.

«Οι αρχές και οι αξίες όπως και οι ιδεολογίες δεν αλλάζουν κατά πως βολεύει κάποιους. Εμείς δεν αλλάξαμε και ούτε θα αλλάξουμε ιδέες όπως κάποιοι αλλάζουν πουκάμισα. Σε ό,τι αφορά το σχόλιο του - εάν είμαι Νεοδημοκράτης- πρέπει να επισημάνω, ότι από όψιμους Νεοδημοκράτες δεν δέχομαι υποδείξεις, ούτε παρατηρήσεις» είπε ο Σίμος Κεδίκογλου.

Δείτε τα όσα συνέβησαν:
Δείτε και εδώ...
 http://kafeneio-megalopolis.blogspot.gr/2012/09/blog-post_13.html

Από το enikos.gr  και real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης , είναι πλέον σε νέα σελίδα

kafeneio-megalopolis.gr