Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ - ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ


Διαβάζουμε στο Καλημέρα Αρκαδία ....

Χαλαρή κουβέντα, ουζάκι και συνάντηση με δημοσιογράφους και κάμεραμαν, που εργάζονται σε τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, είχε σήμερα το μεσημέρι, ο Δήμαρχος, Γιάννης Σμυρνιώτης.
Η συνάντηση έγινε σε κατάστημα της «κάτω αγοράς» και ήταν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία τόσο για το Δήμαρχο, όσο και για τους δημοσιογράφους, να ξεφύγουν από το άγχος της καθημερινότητας.
Εκεί ήταν και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, Γιάννης Μπόζος, αλλά και οι ειδικοί σύμβουλοι του Δημάρχου, Μαρίνος Μπάλος και Φώτης Σαββάκης.
Παρούσα ήταν και η υπεύθυνη του γραφείου τύπου του Δημάρχου, Φαίη Πετράκη.

Εδώ στην Μεγαλόπολη βέβαια ζηλεύουμε όλοι οι πολίτες όταν διαβάζουμε παρόμοιες ειδήσεις αφού ο δικός μας Δήμαρχος αποφεύγει  ¨σαν τον διάβολο το λιβάνι¨ να έχει επικοινωνία με Μ.Μ.Ε. να δίνει αναφορά στους πολίτες η ακόμα πιο δύσκολο να απαντάει σε  ερωτήματα τους. 
Οι εμφανίσεις του γίνονται μόνο σε επιλεγμένα μέσα και οι απαντήσεις σε ερωτήματα πολιτών ανύπαρκτες!

Μάλιστα αν και επιβάλλεται από τον Νόμο του Καλλικράτη , στην Μεγαλόπολη δεν έχει γίνει ποτέ δημόσια συγκέντρωση - απολογισμός- όπου ο Δήμαρχος κάνει ανασκόπηση και παρουσιάζει τα πεπραγμένα του και δέχεται ερωτήματα από τους πολίτες.

Δυστυχώς ο Δήμαρχος μας έχει επιλέξει την τακτική του να κρύβεται , να μην απαντάει και να μην δίνει λογαριασμό σε κανένα και θεωρεί ότι όποιος θέλει να ενημερωθεί πρέπει να πηγαίνει στα Δημοτικά Συμβούλια. 
Έτσι αντιλαμβάνεται  ότι πρέπει να περάσει - όσο το δυνατόν πιο αθόρυβα- και η δεύτερη θητεία του! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης , είναι πλέον σε νέα σελίδα

kafeneio-megalopolis.gr