ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ , ΣΤΑΛΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΦΑΛΑΙΣΙΑ


Με πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα και σε συνεργασία με την ΕΑΣ Αρκαδίας

Τριακόσια (300) σακιά με καλαμπόκι φορτώθηκαν χθές Πέμπτη,  στα γραφεία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αρκαδίας με προορισμό τους κτηνοτρόφους της Φαλαισίας που επλήγησαν από τις φωτιές του Αυγούστου.

Η πρωτοβουλία ανήκει στον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα και πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αρκαδίας.

Όπως ανέφερε ο κ. Γιαννακούρας κάποια παράπονα που γνωστοποιήθηκαν από τους κτηνοτρόφους οφείλονται στην καθυστέρηση αποστολής των ζωοτροφών, αφού ούτως ή άλλως είχαν προγραμματίσει να στείλουν ζωοτροφές παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει αντίστοιχος κωδικός για τέτοια δαπάνη.
Η αποστολή των ζωοτροφών γίνεται με πίστωση από πλευράς αντιπεριφέρειας Αρκαδίας, ενώ και η Ένωση σύμφωνα με όσα ανέφερε και οι διευθυντής της Παναγιώτης Κατσικερός αποστέλει δύο τόννους - προσφορά.

Τα σακιά με καλαμπόκια θα διατεθούν σε 4 κτηνοτρόφους της περιοχής και συγκεκριμένα των χωριών Λεοντάρι, Βουτσαρά, Σουλάρι και Φαλαισία, ενώ αν απαιτηθεί θα προσπαθήσουν εκ νέου να ανταποκριθούν και να στείλουν και άλλες ποσότητες ζωοτροφών.

Ε.Τ. από το ARCADIA PORTAL

 Δείτε και το σχετικό βίντεο..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης , είναι πλέον σε νέα σελίδα

kafeneio-megalopolis.gr