ΟΙ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ


 Τις φωτογραφίες που βλέπετε μας τις έστειλε η αναγνώστρια μας Εύη και είναι τραβηγμένες από την οδό Αλφειού στην Μεγαλόπολη.
Όπως σημειώνει η ίδια είναι ένα μικρό δείγμα που  αποδεικνύουν τα <<χάλια>> των δρόμων στη Μεγαλόπολη!






Επίσης ανεβάζω και την φωτογραφία με την λακούβα που θα πάρει το βραβείο γκίνες αφού υπάρχει έτσι εδώ και μήνες.
 Ίσως είναι ένας δοκιμαστικός κόμβος , όπως οι νέοι κόμβοι που προβλέπει η νέα κυκλοφοριακή μελέτη της πόλης!!


3 σχόλια:

  1. ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΝΕΒΑΣΑΤΕ! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ? ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΛΥΓΟΥΡΗ ΝΑ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΗ ? ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΛΑ ΛΕΒΕΝΤΕΣ : ΟΥΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ! ΑΡΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ! ΤΡΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ .Η ΤΙΣ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ Η ΠΑΤΕ ΑΠΟ ΤΡΙΓΥΡΩ Η ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα μπορούσε κανείς να γελάσει με την καρδιά του με όσα γράφεις φίλε η φίλη. Παλιότερα κάναμε και εμείς χιούμορ με τέτοιες καταστάσεις.

    Αλλά οι καιροί είναι περίεργοι και δεν έχουμε πλέον την πολυτέλεια να γελάμε με τα χάλια μας.
    Αναγκαστικά θα πηγαίνουμε από τριγύρω μέχρι να τις κλείσει κάποιος και μέχρι τότε θα περιμένουμε υπομονετικά τις επόμενες εκλογές , όχι δεν τις κλείνουμε μόνοι μας , θα τις αφήσουμε ανοιχτές να έχει κάτι να φτιάξει προεκλογικά ο δήμος !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΟΥ ΠΑΝΟ ΑΛΛΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΗ ΤΕΛΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΔΑΣΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΕΛΟΣ ΣΕΠΤΕΒΡΙΟΥ ?? ΟΣΟ ΚΙΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΑΣΤΕΙΑ ΕΙΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΔΕΝ ΥΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥΣ. ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΒΗΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΧΟΥΦΤΩΜΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΜΕΣΕΣ !ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΡΑΓΙΚΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΩΤΗΡΩΝ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης , είναι πλέον σε νέα σελίδα

kafeneio-megalopolis.gr