Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ


Κατά πλειοψηφία αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης να παραλάβει και να  αναμορφώσει τον προϋπολογισμό του Δήμου για τη δημιουργία πίστωσης συνολικού ποσού 13.530,00 €, για την εκπόνηση της μελέτης Οργάνωσης Κυκλοφορίας και Στάθμευσης της πόλης της Μεγαλόπολης, με σκοπό την καλύτερη παροχή υπηρεσιών, την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων, τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής και την εξυπηρέτηση των κατοίκων.

Η απόφαση λήφθηκε, μειοψηφούντων των Δημοτικών Συμβούλων (5) της μείζονος μειοψηφίας κ. Τσιριγώτη, κ. Μανιάτη, κ. Βλασόγιαννη, κ. Ρουμπαλά και κ. Νικητόπουλου, οι οποίοι καταψηφίζουν την πρόταση γιατί, όπως δήλωσε ο επικεφαλής της παράταξης Δημοτικός Σύμβουλος κ. Τσιριγώτης, στο Δήμο υπάρχει μελέτη από το έτος 2004, η οποία πρέπει να εφαρμοσθεί και ο Δήμος να μην δώσει χρήματα για την εκπόνηση άλλης μελέτης αλλά και ορισμένων επισημάνσεων από τους άλλους συμβούλους.

Διαβάστε παρακάτω όλα όσα ειπώθηκαν και αναλύθηκαν για την συγκεκριμένη μελέτη και πως θα διαμορφωθεί η κυκλοφορία μας στην πόλη.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ Α΄ΦΑΣΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης , είναι πλέον σε νέα σελίδα

kafeneio-megalopolis.gr