Ενα όνειρο για την Μεσσηνία πραγματοποιείται σήμερα - Δόθηκε στην κυκλοφορία ο νέος αυτοκινητόδρομος Τσακώνα - Θουρία!




Ο υπουργός ανάπτυξης Κώστας Χατζηδάκης είναι παρών στην παράδοση του νέου υπερσύγχρονου αυτοκινητόδρομου απο τον ανισόπεδο κόμβο της Κυπαρισσίας έως τον ανισόπεδο κόμβο της Θουρίας. Η Μεσσηνία έρχεται όλο και πιο κοντά στο κέντρο και την ανάπτυξη.
Από τις 9.00 σήμερα Δευτέρα το πρωί στην κυκλοφορία το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα, από τον ανισόπεδο κόμβο Κυπαρισσίας / Τσακώνας (Χ.Θ. 210+600) έως και τον ανισόπεδο κόμβο Θουρίας (Χ.Θ. 232+000), σύμφωνα με απόφαση του αστυνομικού διευθυντή Μεσσηνίας ταξίαρχου Βασ. Γεωργακόπουλου.

Η απόφαση καθορίζει και προσωρινά όρια ταχύτητας, σύμφωνα με τα οποία, όχημα που ξεκινά από τον ανισόπεδο κόμβο της Κυπαρισσίας – Τσακώνας θα κινείται με ταχύτητα έως 100 χλμ./ώρα έως το σκεπαστό τμήμα του αυτοκινητόδρομου (cut & cover) στα Τσουκαλέικα. Μέσα στο cut & cover θα κινείται με ταχύτητα έως 80 χλμ./ώρα. Με την έξοδό του από εκεί θα μπορεί να κινείται με έως 100 χλμ./ώρα, για να μειώσει στα 80 πλησιάζοντας το μετωπικό σταθμό διοδίων και στα 60 χλμ./ώρα στα διόδια. Με το που περνά τα διόδια θα μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα έως 100 χλμ./ώρα έως τον ανισόπεδο κόμβο της Θουρίας.

Τα ίδια δεδομένα ισχύουν και για όσους εισέρχονται από τον κόμβο της Θουρίας στον κόμβο Κυπαρισσίας – Τσακώνας.

Από το MORIASNEWS

2 σχόλια:

  1. ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΡΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΜΑΤΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΑΛΜΥΡΟ.ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΜΙΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑΡΙΑ ΜΕΛΕΤΟΥΛΕΣ ,ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΡΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ,ΜΙΑ ΑΝΑΘΕΣΟΥΛΑ ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΚΑΙ ΤΣΟΥΠ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΕΡΓΟ! ΤΙ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΡΕ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ?ΑΣΕ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχαχαχαχα,,,συμφωνώ με τόν παραπάνω.Εδώ ο Μπούρας γιά να φτιάξει το συγγενολόι του κολλητού του δημοτικού συμβούλου,δεν ενώνει την Μεγαλόπολη με τήν Ε.Ο Τρίπολης Καλαμάτας και δεν θα φτιάξει αυτό;Δέν υπάρχει διστυχώς φιλότιμο.
    Όλα για τα δικά μας παιδιά.
    Λέτε να αλάξω κι εγώ το επώνυμό μου, να με λένε Κού....ρα ή Δρ..ο ή Με....τη να κάνω κι εγώ τίς δουλειές μου;
    Με τον Μπούρα δήμαρχο, το σκέπτομε πολύ σοβαρά..........
    Η απόλυτη ξεφτίλα.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης , είναι πλέον σε νέα σελίδα

kafeneio-megalopolis.gr