πρόγνωση καιρού από το weather.gr για το Καφενείο της Μεγαλόπολης ( πατήστε πάνω στις πόλεις για αναλυτική πρόβλεψη)

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης , είναι πλέον σε νέα σελίδα

kafeneio-megalopolis.grΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΑΝΟΥΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ


Για να επισκεφτείτε την σελίδα πατήστε ΕΔΩ
Φίλες και φίλοι,
  Από τον ηλεκτρονικό αυτό τόπο επιθυμούμε να σας παρουσιάσουμε το όμορφο και ιστορικό χωριό μας και να ανοίξουμε μία ακόμη δίοδο επικοινωνίας με τους νέους του χωριού μας, τους επισκέπτες και με όλους όσους αγαπούν τους Χράνους.
  Η πλοήγηση στις σελίδες μας θα σας δίνει χρήσιμες πληροφορίες για το χωριό μας , θα σας ενημερώνει για τα έργα, τα γεγονότα και τις εκδηλώσεις που γίνονται ή προγραμματίζονται, θα σάς προσφέρει ενδιαφέρον υλικό για την ιστορία του χωριού μας, την πολιτιστική κληρονομιά, τις απαράμιλλες φυσικές του ομορφιές και στοιχεία για τη σύγχρονη οικονομική, κοινωνική και πολιτισμική εικόνα του.

  Ο δικτυακός τόπος του συλλόγου των απανταχού Χραναίων φιλοδοξούμε να εξελιχθεί σε ένα σταθερό μέσο πρόσβασης των πατριωτών και των επισκεπτών σε αναγκαίες πληροφορίες σε ότι αφορά το χωριό μας και το Δήμο Μεγαλόπολης αλλά και σε δίαυλο αμφίδρομης επικοινωνίας για την αποτελεσματική αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων που προκύπτουν καθημερινά. Επίσης ευελπιστούμε να δώσουμε χαρά στους ξενιτεμένους Χραναίους που βρίσκονται πολύ μακριά από την πατρίδα τους, και δεν μπορούν να την επισκέπτονται συχνά.
Νικόλαος Σίκαλης
  Η παρουσία σας σ’ αυτόν τον δικτυακό τόπο, μας τιμά ιδιαίτερα. Θεωρούμε χρέος μας να ικανοποιήσουμε τα ενδιαφέροντα σας, πολλαπλασιάζοντας τις διαθέσιμες πληροφορίες μας. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

 Η διεύθυνση της ιστοσελίδας μας είναι : www.xranoi-arkadias.gr και www.xranoi.gr
Μπορείτε να μας βρείτε και στο Facebook :
www.facebook.com/xranoi
Με εκτίμηση,
Νικόλαος Σίκαλης
Πρόεδρος του Συλλόγου Απανταχού Χραναίων

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.